Breskvica godište svet portal svet
Svet

February 28, 2024 18:15

By

Pojavljivanje izazvalo oprečna mišljenja: Breskvica do juče pevala bezobrazne stihove a sada se pretvara u Danicu Crnogorčević FOTO

David Ćurčić o Breskvici i njenoj promeni koja je šokirala

Oku modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića, nijedan detalj, kada je stajling poznatih ličnosti, u pitanju ne promiče, bilo da je dobro ili loše, ovaj strog, ali i pravedan kritičar nikoga neće ostaviti neocenjenim. David Ćurčić o Breskvici imao je i te kako šta da kaže…

David Ćurčić o Breskvici

Nikola Stanić

Modni žiri Davida Ćurčića ponovo tu za vas

Prvo polufinale “Pesme za Evroviziju 2024.” je održano sinoć, a osam takmičara obezbedilo je plasman u finale koje će biti održano u subotu, 2. marta. 

Pročitajte Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo dame – Anastasija, kakav je to nos

U našoj rubrici Modni žiri Davida Ćurčića koja je već redovna na našem portalu, ovaj put ocenjivao je najupečatljivije stajlinge sa prve večeri a to su: Martina Vrbos, Breskvica, Lena Kovačević, Filari, Hristina i Zorja.

David Ćurčić o Breskvici

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Martina Vrbos

– Ovo je možda jedno od najboljih izdanja na sinoćnjem PZE-u. Moćno, aktuelno, seksi, vidi se da ovo nije radio neki stilista iz Srbije, žao mi je stilisti, ali tako je. Bravo Martina, hvala što smo videli autfit kakav domaći predstavnik na eurosongu treba da ima, a pritom i nisi iz Srbije. (Smeh)

David Ćurčić o Breskvici

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

David Ćurčić o Breskvici nikad oštrije 

Breskvica

– Sa lepog smo prešli na: dosadno, viđeno, usiljeno. Kada kažem usiljeno, ovoj devojci trebaju reći koliko usiljeno deluje sve što radi u poslednje vreme. Ovaj stil jedino pristaje Danici Crnogorčević i žao mi je što je cura koja je do juče pevala “Pui Curu Miu” sada prisvaja imidž koji joj ne pristaje. Zaista joj ne pristaje. Vrati kostim Ivani Jordan.

David Ćurčić o Breskvici

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Lena Kovačević

– Lena je najlepša žena na našoj javnoj sceni, haljina fenomenalna, turban joj nije trebao. Ukoliko on ima neko značenje, podržavam.

Pročitajte Kreator David Ćurčič oduševljen ovom damom – Ona je egzotična mačka, do sad nešto neviđeno FOTO

– Međutim kao modni dodatak nije joj trebao. Nadam se da će otići u Švedsku, navijam za nju, njen glas, njenu emociju!

David Ćurčić o Breskvici

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

David Ćurčić o Breskvici – Sve ostale je manje-više poštedeo 

Filari

– Filari je pokušao da pošalje jaku poruku svetu i verujem da hoće, međutim, Srbiji se ta poruka neće svideti, odnosno to smo sinoć i videli. Hrabar je i inovativan.

Pročitajte Sara Jo i Zorja podržale Konstraktu a Neda Ukraden se ponovo obrukala

– Stajling, smatram da bi moglo to puno bolje, ovde im nije bila inspiracija borba muškarca i žene u jednom telu , već onaj ringišpil balerina. Tako da stajling, ne.

David Ćurčić o Breskvici

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Hristina

– Otkrovenje. Da li će imati neku veću karijeru, nisak siguran, ali se dovoljno istakla i vrhunskim stajlingom, dobrim nastupom i super pesmom! Želim joj da uspe, biće to težak put.

David Ćurčić o Breskvici

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Zorja

– Zorja, pod hitno se farbaj u crno! Toliko ti dobro stoji. O nastupu ne bih ni pričao, svetski! Sve , svi detalji su na svom mestu, savršeno!

Da li se slažete s Davidom?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

AUTOR: SVET

IZVOR: David Ćurčić

FOTO: ATA images