Darko Lazić, Marina Gagić
Svet

27 Jula, 2021 10:00

Marina Gagić doživela nervni slom zbog poteza Darkove nove devojke, obratila se Ani Sević, pa usledila tužba!

Marina Gagić doživela nervni slom!

Marina Gagić doživela nervni slom bog poteza Darkove nove devojke, obratila se Ani Sević, pa usledila tužba. Darko Lazić nakon što se rastao sa Marinom Gagić, uplovio je u vezu sa Barabarom Bobak. Međutim, pevačeva nova izabranica koristi svaku priliku kako bi podbola njegovu bivšu. Kap koja je prelila čašu bila je ta kada je Barbara izjavila da je mali Aleksej zove „mama“, zbog čega je Gagićeva rešila da sve reši na sudu.

Marina Gagić doživela nervni slom!

Darko Lazić, Marina Gagić

– Marina je poludela kada je videla šta sve Barbara izjavljuje o njoj. Nije mogla da izdrži, pa je pozvala i Darka i rekla mu da očekuje da je zaštiti kao majku njegovog sina i da ne sme da dozvoljava da je bilo ko proziva. Darko joj je na to rekao da nije upućen i da će svakako proveriti o čemu se radi. Međutim, Barbara je nastavljala po starom, a on nije reagovao. Marina mu je zato i poslala poruku i rekla da ga je tužila i da će na sudu da reše sve za alimentaciju i starateljstvo. Nervni slom je doživela kada je Barbara izjavila za medije da je Aleksej zove mama – priča izvor.

Inače, kako su mediji nedavno pisali, Marina se udružila sa Anom Sević, Lazićevom bivšom suprugom i molila je za pomoć jer navodno niti viđa njihovog sina niti daje novac za njihovo izdržavanje.

Pročitajte: Ana Sević i Marina Gagić se udružile protiv Darka Lazića! Skovale plan za osvetu!

Ana Sević

BIVŠA I SADAŠNJA NA SUDU?!

Marina se rasplakala tokom razgovora sa Sevićevom. Pevačica joj je rekla da se ne sekira, jer će joj pomoći savetima. Objasnila joj je da mora odmah da pozove advokata i otpočne proces protiv Darka. Marina joj je tražila broj advokata koji je nju zastupao, jer zna da ga je ona dobila na sudu. Ana joj je odmah poslala broj – kaže dobro obavešten izvor.

Gagićeva nije znala kome da se obrati, samo joj je Ana pala na pamet. Požalila se da Darko mesecima ne viđa sina Alekseja, da joj se ne javlja na telefon, niti šalje novac za njegovo izdržavanje – dodaje pomenuti izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, RAJKO RISTIĆ