Barbara Bobak
Scandal

19 Jula, 2021 18:00

Rođaci Barbare Bobak ne vole Darka Lazića!

Rođaci Barbare Bobak ne žee da vide Darka Lazića!

Samo za SCANDAL! rođaci Barbare Bobak kažu da su očajni od kada je ona sa Darkom Lazićem u vezi! Naime, njima se Darko uopšte ne dopada i ne mogu da veruju da je Barbara pristala na vezu s njim, a dobro zna kakve je sve probleme pravio i kakav ga glas bije!

AKO JOJ NAPRAVI DETE I OSTAVI JE, IMAĆE POSLA S NAMA

Darko Lazić, Barbara Bobak

Ja ne znam šta Barbara misli, jeste da smo mi njeni rođaci i ne pitamo se mnogo, ali volimo je i stalo nam je do nje, pa se zato i sekiramozapočinje rođaka i nastavlja.

Pročitajte: Barbara Bobak otkriva: Sin Darka Lazića me zove „mama“!

Darko Lazić

Rođaci Barbare Bobak poručili: Mi smo van sebe, naša Barbara je dobro dete, taj Darko će je dokusuriti!

Ma samo ako i njoj napravi dete, pa je onda ostavi, s nama će taj imati posla! Tom dečku neko mora da stane na put, on se samo igra sa tim devojkama, a onda im napravi dete, bude malo s njima i ostavi ih! Pa pogledajte kako je prošla jadna Marina… Tuga jedna! Ni nju ne bi zadržao da nije saznala da je trudna dok je on bio u komi. Plašimo se da će tako i sa našom Barbarom, ali mora da zna da naša Barbara nije sama i da ćemo mi sve učiniti da je on ne povredi! Ona nije tikva bez korena, toliko je ulagano u nju, a on misli da je vrti oko malog prsta jer je stariji. Jeste ona sad zaluđena s njim, oduševljena je bajkama koje on njoj priča, slušala ga je kao klinka kako peva i sad njoj ta veza imponuje. Ali ako samo suzu pusti zbog njega, ma neće ga oprati ni Sava, ni Dunav! Ma može i u Ameriku da pobegne da se sakrije, džaba mu sve! Naći ćemo ga! Ne piše mu se dobro, mi ga svi nadziremo i pratimo mu svaki korak, našu Barbaru neće moći da uništi i unesreći – završava očajna rođaka Barbare Bobak.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, PRINTSCREEN/INSTAGRAM