Stan Milice Pavlović svet portal
Svet

March 2, 2024 13:00

By

Svaki kutak odiše luksuzom: Zavirite u stan Milice Pavlović gde su svi detalji posebno osmišljeni i po meri urađeni

Stan Milice Pavlović uređen je sa stilom

Nakon što je godinama živela kao podstanar, pevačica Milica Pavlović je odlučila da se skrasi na jednoj adresi i da uloži u svoju nekretninu od koje će napraviti pravi dom.

Stan Milice Pavlović svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Stan Milice Pavlović nalazi se u luksuznom prestoničkom naselju

Po savetu prijatelja, Milica je kupila stan koji ima 90 kvadrata u naselju u kojem kvadrat košta 3.000 evra.

“Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Mnogi su smatrali da je to trebalo i ranije da uradi, ali eto nije se ukazala prilika. Kako je pre nego što je postala zvezda Granda živela u blizini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj”, rekao je izvor i otkrio kako je došlo do toga da se ona odluči baš za ovaj stan.

Pročitajte Branislav Lečić zamalo umro na sceni – Monasi sa Hilandara mu rekli za magični lek za izlečenje

“Po savetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom luksuznom prestoničkom naselju, gde kvadrat košta 3.000 evra. U istom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica je za ovaj stan izdvojila 270.000 evra, a u njega uložila dodatnih 50.000, tako da je sve skupa koštalo oko 320.000 evra, prenosi Zadovoljna.

Pročitajte Nakon velike estetske promene, Milica Pavlović bez stida otkriva tajnu njene fatalne privlačnosti

Svaki kutak pevačica je do detalja isplanirala i uredila, uz poseban namestaj, stil i boje. Na svom Instagram profilu ponekad okači fotografije pa tako možemo da vidimo kako izgleda enterijer njenog luksuznog stana. Pričalo se da je za uređenje angažovala profesionalce jer je htela da svaki detalj bude poseban i da od svog stana napravi pravo remek-delo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

U njenom stanu dominiraju svetli tonovi, najviše bež, bela i braon, osim u dnevnoj sobi u kojoj se nalazi tepih zlatne boje koj ise savršeno uklopio uz drvene komade nameštaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Kuhinja je urađena u minimalističkom stilu i preovlađuju sivi tonovi. Sve izgleda veoma luksuzno, ali i uredno i pedantno. Poseban detalj su takođe i trpezarijske stolice.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram