Branislav Lečić ogorčen svet portal
Svet

March 1, 2024 09:00

By

Branislav Lečić zamalo umro na sceni: Monasi sa Hilandara mu rekli za magični lek za izlečenje

Recept Branislava Lečića za lečenje svega preporučuju monasi

Proslavljeni glumac Branislav Lečić gostovao je u emisiji “Puls Srbije”, u kojoj je, između ostalog govorio o svojim navikama u ishrani i o tome da je talentovan za kulinarstvo. Nažalost, ostali smo uskraćeni za neki recept Branislava Lečića, ali je otkrio nešto mnogo bolje od toga – magični lek za sve.

Recept Branislava Lečića svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

Glumac je, kako priznaje, nekada uživao u veoma kaloričnoj hrani, ali su ti dani odavno iza njega, jer je zbog jednog nemilog događaja potpuno promenio navike u ishrani. Tada je kaloričnoj hrani i nezdravim navikama rekao zbogom.

Pročitajte Tuga pokvarila porodičnu sreću – Umesto da danas slavi, Miroslav Ilić se hvata za glavu

– Sećam sa da smo pre igranja jedne predstave moje kolege i ja seli u jednu kafanu i dobro se najeli svežeg pečenja. Uživali smo, ali kada sam stao na scenu hteo sam da umrem. Hrana mi je došla do grla i jedva sam mogao da govorim. Od tada sam rekao sebi: “Pred predstavu nikako obilan obrok!” Danas sa hranom završavam već negde oko 14 časova, kada imam predstavu. I to nastojim da obrok bude lagan.

Recept Branislava Lečićasvet portal svet

Rajko Ristić

A tokom svog boravka na Hilandaru dobio je jedan savet od monaha kojeg se jedno vreme veoma strogo pridržavao.

– Sećam se da mi je taj monah preporučio jedan recept kojim se tamo monasi leče čak i od karcinoma. Rekao mi je da je strogi post najbolji lek za organizam. Telu je potrebno vreme da se rastereti od varenja hrane i onda počinje da se bavi otrovima koji se unutar njega nalaze i odstranjuje ih.

Recept Branislava Lečićasvet portal svet

Ata images

– Jednom sam uspeo da izdržim čak 15 dana bez vode i u tom periodu sam smršao 9 kilograma. Sve je bilo u redu, ali na kraju tog perioda posta, kada sam bio na sceni osetio sam blagu vrtoglavicu i shvatio da ne mogu baš najbolje da se setim postupaka onom brzinom koja je u tom trenutku potrebna – otkrio je glumac.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES