Majka Milice Pavlović svet portal svet
Svet

December 25, 2023 10:20

By

Fotografija Milice Pavlović u majčinom zagrljaju kida dušu: Koliko samo liče (foto)

Majka Milice Pavlović na fotografiji s ćerkom u zagrljaju

Milica Pavlović u subotu je u beogradskoj Areni održala spektakl za pamćenje, i tako, kako je Jelena Karleuša izjavila, zadala domaćim zadatak svim pevačima na ovim prostorima. Pevačicu su, kao što se i očekivalo, podržale brojne kolege, a najveću podršku pružili su joj otac, tetka i maćeha, ali nažalost majka Milice Pavlović nije bila tu da vidi koliki uspeh je postigla njena ćerka.

Majka Milice Pavlović svet portal svet

Ata images

– Želim da vas poslužim rakijom, ovo je moj deda pekao kada sam se ja rodila i čuvao je tu rakiju da se pije kada se desi nešto bitno. A ovo je za mene jako bitno. Živeli – rekla je Milica posle koncerta na kome je izvela numeru “Srce porodično” posvećenu upravo deki i baki koji su nedavno preminuli.

Pročitajte Miri je tek sada krivo što je ćerku ostavila kao siroče – Ovo je majka Milice Pavlović za koju pevačica ne želi da čuje

Ona je za domaće medije izjavila da su joj deda i baba veoma nedostajali na koncertu i da je on posvećen upravo njima. Milica se, kako kaže nadala da će oni prisustvovati njenom koncertu u Beogradu, zbog toga je svima poslala poruku da brinu o svojim voljenim, da im se javljaju, jer već sutra može biti kasno.

Majka Milice Pavlović izostala s koncerta

Iako se očekivalo da će, Mirjana, majka Milice Pavlović doći da podrži ćerku, to se nažalost nije dogodilo. No, pevačica to očigledno nije ni očekivala. Ona je svoj veliki uspeh prosalvila ručkom sa ocem i maćehom, koji su joj, kako je izjavila, zajedno sa maćehinim ćerkama i komšijama iz Bunibroda bili podrška u Areni.

Majka Milice Pavlović svet portal svet

Ata images

Poznato je da je Milica odrasla sa dedom i babom, u malenom selu Bunibrod pored Leskovca, gde je nedavno preuredila porodičnu kuću, te da sa majkom nema kontakt već godinama, jer je ostavila kada je imala samo tri meseca. Međutim, nedavno se na internetu pojavila fotografija na kojoj je Milica u majčinom zagraljaju, a koja svedoči da su pevačica i njena mama nekada imale kontakt. Ono što su svi, takođe, primetili je i neverovatna sličnost između Mirjane i Milice.

Majka Milice Pavlović svet portal svet

Instagram

Fotografije sa koncerta Milice Pavlović možete pogledati u galeriji ispod teksta.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM