Majka Milice Pavlović svet portal svet tabloid
Svet

November 2, 2023 15:45

By

Miri je tek sada krivo što je ćerku ostavila kao siroče: Ovo je majka Milice Pavlović za koju pevačica ne želi da čuje (foto)

Majka Milice Pavlović kaje se zbog svog poteza u mladosti

Milica Pavlović u avgustu mesecu proslavila je 32. rođendan, da bi dva dana kasnije izašao njen duet sa Jelenom Karleušom “Mašala”. Pevačica je organizovala rođendansku zabavu u belom, koja je već postala tradicionalna svakog 11. avgusta. Okupila je Pavlovićeva brojne kolege, prijatelje i članove rodbine kako bi prisustvovali njenom najbitnijem danu, međutim njenih najbližih nije bilo.

Majka Milice Pavlović svet portal svet tabloid

ATA images

Privatan život Milica nikada od javnosti nije krila, te nije tajna da je odrasla pored bake i deke na selu u okolini Leskovca.

Pročitajte Milica Pavlović ljubi petnaest godina starijeg, oženjenog glumca – Sve pršti od strasti VIDEO

Njeni roditelji radili su i živeli u Švajcarskoj, dok su nju poslali u očev rodni kraj. Ipak, na kraju su se razveli, a majka Milice Pavlović od tada je svega nekoliko puta uspela da vidi ćerku. Ta tema godinama intrigira javnost.

Majka Milice Pavlović  svet portal svet tabloid

Rajko Ristić

Oni su mi usadili tradicionalne vrednosti sa kojima i danas živim. Neko vreme, dok sam išla u srednju školu, živela sam sa ocem sa kojim sam u odličnim odnosima i često smo zajedno – ispričala je Milica svojevremeno, objasnivši da nije u kontaktu sa majkom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images