Majka Milice Pavlović
Svet

August 20, 2022 14:00

By

Kost i koža: Milica Pavlović mora na lečenje, prijatelji zabrinuti za njeno zdravlje

Zdravlje Milice Pavlović moglo bi biti ozbiljno ugroženo

Milica Pavlović ozbiljno zabrinjava sve koji je vole i dive se njenoj lepoti. Pevačica se otkako je objavila novi album „Posesivna“ bukvalno topi, a to lako može da se ozbiljno odrazi i na njeno zdrastveno stanje.

Zdravlje Milice Pavlović zabrinulo njene najbliže

Milica je mršavija nego ikad, a neki govore da je čak upala u anoreksiju i da hitno mora da se leči.

Pročitajte: Kakvo iznenađenje – Maćeha Milice Pavlović pevačici rođendan učinila posebnim (foto)

zdravlje Milice Pavlović

Dragan Gajić

– Istina je da radi non stop – sad ubira plodove i ne može da stane jer se istrošila i finansijski i emotivno radeći taj novi album. Odlično joj ide, ali svi smo zabrinuti za njeno zdravlje. Kažemo joj da bar malo uspori, da se smiri, odmori, da pojača ishranu, ali ne vredi. Plašim se da će jedan dan samo da kljokne i završi u bolnici. Umorna je, malo jede, postala je kost i koža. Međutim, ona kaže da je super, kljuka se nekim vitaminima i to će kao da joj pomogne. Stvarno je stalno u pokretu, dal u kolima ili avionu, ne staje, ali vidim da su i ljudi iz okruženja počeli da govore da je baš premršava – otkriva njena drugarica za Svet i dodaje:

Pročitajte: Isplivali jezivi detalji iz života Milice Pavlović – Otac joj tukao majku, baba i deda je oteli od nje, a pevačica nju tužila, tvrdi komšinica

– Svi joj govorimo da to ne sluti na dobro, ali ne vredi. Kaže i momka će naći, prvog ko bude imao razumevanja za to da će se videti tek za dva meseca, kada ona bude imala prvi slobodan dan da mu se posveti. Onda vam je jasno kakav život živi – zaključila je drugarica.

FOTO: DRAGAN GAJIĆ