Majka Milice Pavlović
Svet

August 17, 2022 11:45

By

Isplivali jezivi detalji iz života Milice Pavlović: Otac joj tukao majku, baba i deda je oteli od nje, a pevačica nju tužila, tvrdi komšinica

Roditelji Milice Pavlović nisu živeli idilično, tvrdi komšinica

Još dok je bila učasnica takmičenja Zvezde Granda, pevačica Milica Pavlović ispričala je svoju potresnu životnu priču, koja je sve ostavila u suzama. Tako je javnost saznala da je pevačicu majka ostavila još kao bebu, te da je odrastala uz dedu Vladimira i baku Radu, koji su nedavno preminuli.

Međutim, komšije rođene sestre njene majke, koja živi u selu Grabovnica kod Leskovca, tvrde da nije bilo tako kako Milica tvrdi.

Pročitajte: Sad je on štiti – Milica Pavlović više nije sama, ovaj zgodni dasa se ne odvaja od nje (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

– Čak ni posle toliko godina bola i patnje Mirjana nema priliku da ćerku uveri u to da je njen brak bio osuđen na propast zbog toga što je nisu prihvatili svekar i svekrva, koji su Milicu još, kao devojčicu, preoteli od majke i odgajali kako su hteli, dok je ona čistila kafane po Švajcarskoj da bi se prehranila – tvrdi za Republiku, komšinica pevačicine tetke Coce.

Meštani Grabovnice i danas žale što je Mira tako loše prošla u životu.

Pročitajte: Milica Pavlović i dalje neutešna – Objavila sliku koja kida dušu, a samo će retki razumeti (foto) 

Roditelji Milice Pavlović

Otac Milice Pavlović/Instagram

– Plan je bio da otac Dragoslav i majka Mira Milicu dovedu u Švajcarsku kad se malo ustabile, ali je razvod, kojem su kumovali Dragoslavovi roditelji i njegova sestra zaposlena u Beogradu kao medicinska sestra, uništio sve planove. Mirjana i Dragoslav su i otišli iz zemlje jer njegovi nisu prihvatili snajku i stalno su je ogovarali. Dragoslav je pod uticajem svojih počeo da zlostavlja i bije Miru i da je strahovito ponižava, te je posle nekoliko godina zlostavljanja usledio razvod – pričaju komšije.

Odrasla sa babom Radom i dedom Vladimirom

Pevačica je do današnjeg dana navodno nemilosrdna prema majci jer je poverovala u priču očeve familije, koja ju je navodno ubedila da je njena majka loša i da je ostavila svojevoljno i zanemarila je, a navodno su prikrivali od nje da joj je iz Švajcarske slala novac i odeću i pokušavala da je povede sa sobom kad je već bilo kasno. Susedi tvrde da je Mirjana bila primorana da ćerku ostavi kod baba Rade i dede Vladimira u selu Bunibrod dok se ne snađe s mužem u Švajcarskoj:

BAKU I DEKU VOLIM VIŠE OD MAME I TATE! Milica Pavlović priča ...

Pročitajte: Sve lepote Bunibroda – Pogledajte imanje na kome je odrastala Milica Pavlović (VIDEO) 

– Milicu je majka kasnije ukrala iz škole u Guberevcu i pobegla s njom u Švajcarsku, ali je dete bilo već zadojeno da mrzi majku i patilo je za dedom i babom. Mira se uplašila za dete, s jedne strane, mislila je da će da se razboli, a s druge, pretili su joj i preko ambasade tražili devojčicu, pa je na kraju bila primora na da je vrati, ali se i dan-danas kaje što je tada poklekla pred ucenama pošto kasnije nije mogla nikako više da je uzme nazad- otkrivaju meštani sela Grabovnica. U Mirinom selu nekoliko njih je navelo da je Milica lepotu nasledila od bake Radmile i mame, ali i da neodoljivo podseća na tetku Cocu. Svi kažu da im je bila poznata Radmilina doživotna patnja za unukom, ali i svih ostalih s majčine strane.

Baka navodno umrla pateći za Milicom

– Milica nikada nije prihvatila kao familiju bilo koga od Đorđevića, ni majku, ni dve njene rođene sestre, ni baku, ni dedu. Jedino je kontaktirala Jovanom, sestrom od tetke, koja je danas majka ima troje dece, ali ne znam da li su više u kontaktu. Baka Rada je dolazila kod mene i jadala bi mi se koliko im je teško zbog Milice, umrla je pre oko tri godine utučena i žalosna zbog nje jer je ona slušala priču babe i dede po ocu, koja nije bila istinita – priča komšinica Slavica za Republiku i naglašava:

Pročitajte: Poslednji video sa bakom Radom kida dušu – Milica Pavlović neutešna: Zagrli mi deku, sigurno si i njemu nedostajala (VIDEO)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

– Istina je da su ti baba i deda razdvojili Miličine roditelje i napravili situaciju kakva je i danas, da majka od Milice ne dobije nikakvu povratnu reakciju na njene pokušaje da stupe u kontakt. Mira je duša od čoveka, a taj Miličin otac mutava osoba. I da vam kažem najvažnije – Mira ni prvi put nije odlučivala o tome da Milicu ostavi u Bunibrodu, bila je primorana – završila je komšinica.

Međutim, Milica je ranije izjavila da je sa majkom u kontaktu, te da joj sve oprostila.

Majka čestitala Milici rođendan

Dok je pre nekoliko dana Milica basnoslovno skupom žurkom proslavljala 31. rođendan u Beogradu i hvalila se za medije da ima najbolju maćehu, koju voli najviše na svetu, njena majka Mirjana Mira Đorđević, daleko od nje, ronila je gorke suze po ko zna koji put jer još jednom nije uspela da dopre do ćerke i ispriča joj bolnu istinu, priča druga meštanka koja je insistirala na anonimnosti jer ne želi probleme s Milicom, koja je, kako kaže, ogrezla u mržnji, i dodaje:

Pročitajte: Kakvo iznenađenje – Maćeha Milice Pavlović pevačici rođendan učinila posebnim (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Njena jadna majka nikada nije htela da izađe u javnost s ovom pričom jer ne želi da joj kvari karijeru. A Milica će majku živu u grob da otera. Tužila je ranije za izdržavanje, a Mira je, sva srećna, odlazila na ta ročišta samo da je se nagleda. To joj je bila jedina prilika gde može izbliza da je vidi. Pa šta god da su vam ti baba, deda i otac pričali sada ste svoj čovek, pa staćete, porazmisliti i popričati s tom ženom koja vas je rodila ako ste čovek!

Mira Đorđević je ćerki uputila rođendansku čestitku na društvenoj mreži Fejsbuk kojom je rastužila poznavaoce njenih pravih porodičnih prilika.

– Srećan rođendan, jedino moje – napisala je Mira, a uz to je objavila i fotografiju svoje naslednice.

IZVOR: REPUBLIKA.RS

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, INSTAGRAM