Maja Marinković i Marko Marković
Svet

September 28, 2022 15:18

By

Majina i Markova veza naišla na osude: Evo šta o svemu misle Taki i Stanija

Maja Marinković i Marko Marković ne kriju ljubav

Nakon što je Maja Marinković uplovila u emotivnu vezu sa Stanijinim bivšim, oglasio se starletin otac Radomir Marinković Taki.

Maja Marinković je na žurki organizovanoj u Zadruzi odvojila Marka Markovića od “kokošinjca” kako su zadrugari nazvali devojke koje se oko njega od prvog dana vrzmaju, i preotela ga.

Pročitajte: Oženjeni Emil izgubio glavu za Takijevom ćerkom, Bugarin kaže da mu je žena ista Maja Marinković 

Nakon flerta, razmene pogleda, provokativnog plesa, usledili su nežni dodiri, a onda i strasni poljupci.

Kako je Stanija Dobrojević reagovala na činjenicu da je njen bivši dečko uplovio u romansu s njenom drugaricom ne znamo, tek Majin otac Radomir Marinković tvrdi da on starletu odavno ne zanima.

Pročitajte: Posle Ane Korać, Maja Marinković iskopirala i Staniju

Maja Marinković

ATA/IMAGES

– Maja nije kriva za njihov raskid, oni odavno nisu zajedno. Sama Stanija mi je rekla da su raskinuli još u februaru. Marko nju ne zanima, pa sumnjam da joj smeta što je on sada s Majom – kaže Taki i dodaje:

Pročitajte: Maja Marinković priznala – Stanija mi je jedini pravi prijatelj

– Ja sam uvek uz svoje dete i podržavam je u svemu, a posebno u ljubavi kada je dobar i kvalitetan momak u pitanju. Marka poznajem četiri godine, kao i njegovog rođenog brata. To su divni momci iz fine porodice, dobro su vaspitani i konačno sam zadovoljan Majinim izborom – zaključio je Taki.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM