Scandal

11 Novembra, 2020 12:18

DARIN MALI PROŠAO TEST? Pevačica upoznala sina sa NOVIM DEČKOM!

Dara Bubamara uživa u ljubavi sa duplo mlađim partnerom Tonijem, a da je do ušiju zaljubljena u svog novog dečka govori činjenica da ga je upoznala sa svojim sinom Kostom.

Ljubav ne zna za godine!

Naime, Dara je dugo razmišljala o ovom koraku, tražila pravi trenutak da upozna Tonija i Kostu i nakon nekoliko meseci konačno joj se ukazala prilika da svoju želju sprovede u delo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана

Iako golupčići uživaju u ljubavi, kod Tonija se povremeno javi sumnja da je mnogo posvećeniji Dari nego ona njemu, što joj je u nekoliko navrata zamerio. Objasnila mu je da je oprezna zbog neuspešnih veza i da je i te kako zaljubljena. Ipak, posle više od pola godine veze, shvatila je da je vreme da mu bar na neki način pokaže koliko ga ceni i poštuje, a nema boljeg načina nego da ga upozna sa sinom, koji je njena najveća ljubav – priča za Kurir izvor blizak pevačici i otkriva:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tony (@rbtony1) дана

Budući da je Kosta vrlo zreo i pametan dečak, Dara je strahovala šta će reći o njenom partneru. Oduvek su imali otvoren odnos i pričali o svemu, pa ne čudi što je imala tremu i što se plašila da li će se Toni dopasti Kosti. Ipak, susret njih dvojice organizovan u jednom restoranu u Novom Sadu prošao je fenomenalno. Dečak nije mogao da skine pogled sa Tonijevih tetovaža, a dopalo mu se što je poput njegove mame zaljubljenik u skupocene automobile. Upoznavanje je prošlo tako da je Dara bila višak, a njeni momci nisu mogli da se zaustave u priči. Počev od škole, automobila, značenja tetovaža koje Toni ima, devojčicama koje se Kosti dopadaju, ma o svemu. Pao joj je kamen sa srca jer se tome nije nadala – istakao je izvor i otkrio da li bi Dara ostavila Tonija da se nije dopao Kosti:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dara Bubamara (@darabubamara_official) дана

Dara deluje dosta opušteno i neozbiljno, ali to prestaje kada je reč o Kosti. On joj je glavna smernica za sve što radi u životu. Da joj je rekao nešto loše za Tonija, Dara bi raskinula tu vezu. Upravo zbog toga je toliko srećna što su se zgotivili na prvu loptu, pa će se i njena veza mnogo brže i lepše razvijati. Prijatelji je zezaju da su Toni i Kosta tu negde po godinama, pa će uskoro zajedno juriti devojke, a ona će sedeti kod kuće.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!