Star

7 Septembra, 2020 14:57

U STRAHU od bivšeg muža! Dara ne sme da upozna sina sa 20 godina mlađim dečkom!

Dara Bubamara boravila je na Maldivima i to sa novim momkom koji ima samo 23 godine! Pevačica je već dva meseca u vezi sa izvesnim Tonijem koji je dvadeset godina mlađi od nje, a inače je bivši momak Dušice Jakovljević.

Plaši se šta će joj Milan reći!

Toni živi na visokoj nozi i roditelji su mu jako imućni, a kako bi oduševio Bubamaru, odveo ju je na Mladive! Međutim, kako STAR saznaje, pevačica još ne sme da upozna svog sina Kostu sa novim dečkom jer se plaši da on to neće moći da shvati i prihvati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

„Dara više ne krije da je u vezi sa Tonijem, on je čak i objavio njihove zajedničke fotografije sa Maldiva. Koliko znam oni se za sada jako lepo slažu, Dara je oduševljena koliko joj on pažnje posvećuje i opčinjen je njom. Razliku u godinama ne primećuje, jer ona voli da ističe da je u dubini duše jedno veliko dete, a i Toni je neko ko je za svoje godine i te kako zreo. On je oduvek imao starije devojke. Pre Dare je bio dva meseca u vezi sa Dušicom Jakovljević, a Daru je muvao baš dugo”, priča izvor blizak pevačici i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony (@rbtony1) on

„Međutim, Dara još uvek ne razmišlja o tome da upozna sina Kostu sa momkom. Želi da se uveri da je veza baš ozbiljna, pa će ih tek onda upoznati. Iako je neko koga tuđa mišljenja ne zanimaju, Dara i te kako razmišlja o tome kako će sinu sve objasniti. Pojavili su se mnogi komentari da je mogla da rodi ovog dečka, ali se ona na to ne obazire. Super joj je sa Tonijem, ništa ne planira da forsira, ali za sada neće dete da upoznaje sa njim, a takav dogovor ima i sa bivšim mužem Milanom Kesićem jer ni on ne upoznaje svoje devojke sa sinom!”, rekao je izvor za STAR.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ INSTAGRAM