Scandal

2 Septembra, 2020 21:00

HIT! Otkrivamo kako je Dušica upoznala Daru sa DEČKOM BOGATAŠEM!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Daru Bubamaru i njenog novog dečka spojila je Dušica Jakovljević! Ona ih je upoznala u jednom restoranu u Novom Sadu!

Pevačica luda za duplo mlađim klincem!

Naime, Dara i Marko, kako se Dušičin bivši, a sadašnji Darin dečko zove, upoznali su se upravo preko poznate voditeljke! Inače, iako mediji pišu da je Dara Dušici skinula dečka, to nije istina! Voditeljka i on su raskinuli ranije, a sa Darom se smuvao nakon što ga je Dušica ostavila!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

U pitanju je momak koji se na Instagramu predstavlja kao Toni, ima 23 godine i veoma je imućan. Novac je zaradio u Italiji, tačnije u Trstu gde je živeo nekoliko godina i tu je započeooj biznis sa kripto valutama ke su mu i donele bogatstvo. Sada živi na relaciji Beograd-Novi Sad. Trenutno je sa Darom na Maldivima gde uživaju, a još uvek nije poznato da li se njegovi najbliži bune što je Dara duplo starija od njega!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony (@rbtony1) on

Dušica Jakovljević nema ništa protiv što je Dara s njenim bivšim, naprotiv! Želi im sve najbolje!

„Jao! Pa meni je drago kada se ljudi nađu i kada su srećni”, rekla je voditeljka i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on

„Ja nikada nisam imala nikakav drugačiji stav prema bilo kim s kim sam se družila ili bila u nekoj emotivnoj vezi. Meni je Dara super i on je super momak, želim im da što duže budu zajedno!”

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!/INSTAGRAM