Janjuš i Aneli svet portal
Svet

December 10, 2023 22:00

By

Janjuš i Aneli više se ne kriju: Priznali vezu, a evo šta njegova supruga misli o tome

Janjuš i Aneli više ne kriju emocije od drugih

Marko Janjušević i Aneli Ahmić svoje emocije više ne mogu da sakriju od ukućana u Eliti. Iako je više puta izjavljivao da u ovoj sezoni želi da ostane veran svojoj ženi, to mu ne uspeva. Janjuš i Aneli su se zbližili od trenutka kada su ušli u rijaliti. Iako je njihov odnos turbulentan i drugi učesnici ih često komentarišu, posle žestokih svađa uspeli su da zakopaju ratne sekire, a Janjuš je Aneli izrazio emocije.

Janjuš i Aneli svet portal

Instagram/Printscreen

Janjuš i Aneli priznali osećanja

Janjuša sa druge strane mnogi osuđuju da je opet obrukao ženu i izneverio ćerku Krunu, a  on čeka kraj rijalitija da vidi da li je sve ovo sa Aneli prava emocija, ili se samo zaneo kao što mu se već dešavalo.

Janjuš i Aneli su govorili da su u prijateljskim odnosima, dok Aneli Ahmić prva nije priznala emocije prema njemu. Nakon nekoliko dana provedenih u svađi zbog njegove bivše ljubavnice, starlete Maje Marinković, njih dvoje su se pomirili i rešili da više ne kriju svoja osećanja.

– “Jeste li konačno shvatili da ne možete jedno bez drugoga i šta je prevagnulo da ozvaničite vezu?” – glasilo je pitanje za njih.

– “Videlo se posle svađe da ne možemo jedno bez drugoga i bilo bi teže da nismo komunicirali. Lepo nam je” – rekao je Janjuš.

– “Ja sam se borio jer nisam želeo da budem ni sa kim, ali emocija je prevagnula” – dodao je.

Janjuš i Aneli svet portal

Instagram/Printscreen

Pročitajte Janjuš priznao da želi dete sa Aneli, njena majka van sebe – Samo joj još beba fali…

Podsetimo, Janjuš je bivši košarkaš koji je igrao u nekoliko klubova, a karijeru je gradio u Bugarskoj, Španiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Kini. Kao košarkaš dobro je zarađivao, ali je često upadao u finansijske probleme i zbog toga je odlučio da napusti svet košarke i zaradi učešćem u rijalitiju.

U trećoj sezoni rijalitija ‘Zadruga’ prevario je suprugu Enu pred milionima gledalaca i započeo  vezu sa starletom Majom Marinković. Tada je krenula njihova porodična drama, žena ga je napustila, a on je nastavio vezu sa starletom. Međutim, to nije potrajalo.

Ponovo je ušao u „Zadrugu 4” zbog finansijskih poteškoća, pomirio se sa Majom i nastavio vezu koju su obeležile brojne svađe koje su se graničile sa fizičkim sukobom. Nakon što se upetljao sa Majom, razveo se od supruge Ene, ali su se na kraju ponovo pomirili.

Janjuševa supruga Ena se nikada javno se nije oglašavala o njegovim ‘izletima‘ kada su druge žene u pitanju, a on je nedavno u rijaliti programu izvređao suprugu jer mu je poslala zimsku odeću koja nije bila oprana, a zbog toga su mu mnogi uputili kritike.