Odnos Janjuša i Aneli
Svet

October 29, 2023 13:00

By

Janjuš priznao da želi dete sa Aneli, njena majka van sebe: Samo joj još beba fali…

Odnos Janjuša i Aneli u Beloj kući je pod budnim okom javnosti

Marko Janjušević ne može da odoli Aneli Ahmić, pa je nekim ukućanima priznao da želi dete sa njom, na čemu očigledno već radi u Eliti.

Odnos Janjuša i Aneli

Ata images

Odnos Janjuša i Aneli ne dopada se porodici Ahmić

Naime odnos Janjuša i Aneli je u centru pažnje nakon što je Aneli zatražila od produkcije test za trudnoću. Sada se oglasila njena drugarica za Svet, koja tvrdi da je porodica očajna zbog njenog izbora.

“Anelina majka je jako ljuta što se ona tako ponaša i što se zalepila baš za Janjuša. Znamo ga svi iz rijalitija od ranije i poznat je po tome da se igra sa ženama, iz jednog ljubavnog brodolom, ona srlja u drugi. Meni je nje žao. Njena porodica je očajna što to dozvoljava sebi, samo joj još beba fali.”

Odnos Janjuša i Aneli

ATA images

Pročitajte Da li je neko ovom mogao da se nada – Janjuš nikad iskrenije o Maji i pomirenju: Samo je mene volela!

Anelina drugarica je izjavila da je majka Aneli poručila: “Ako rodiš dete Janjušu ne vraćaj se kući”, pa dodala:

“Pa on je i Maji Marinković koju je ludo voleo napravio bebu, pa je poslao na abortus. Plašim se da se Aneli sve više ne zagreje za njega, na dobrom je putu, opet će biti povređena. Na sve to on je oženjen čovek, stvarno je sramota ovo što radi” – kaže drugarica Aneli Ahmić za Svet.

Odnos Janjuša i Aneli

Rajko Ristić

Pročitajte Samo Staniju žele za snajku – Porodica Asmina Durdžića oštro o Aneli i njenoj prošlosti

Marko Đedović izneo je Janjuševu tajnu, koja će ga skupo koštati. Njegova bivša žena Ena, s kojom se pomirio pred rijaliti, ovo će mu teško oprostiti.

“On njoj priča da bi sa njom želeo da ima decu, to mi je rekla, da je voli, ali da ovde ne može to da uradi. Rekao je da ovo nikad nije osetio i on se malo ponekad zanese pa priča o njoj kao o holivudskoj divi” – rekao je Marko Đedović u Eliti.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: ATA images, Rajko Ristić