Izjava Baneta Đokićasvet portal svet
Svet

February 3, 2024 09:00

By

Janjuš slomljen nakon pomena bratu, Ena nije bila uz njega: U tužnoj ispovesti otkrio detalje za koje javnost nije znala

Marko Janjušević se vratio u Elitu nakon pomena bratu

Juče je u Prijepolju održan četrdesetodnevni pomen Mihailu, bratu Marka Janjuševića. Rijaliti učesnik je tim povodom napustio “Elitu” kako bi bio uz svoju porodicu, a nakon što se vratio u Šimanovce smogao je snage da progovori o celokupnoj situaciji i o svojim osećanjima.

Marko Janjušević se vratio u Elitu svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Marko Janjušević se vratio u Elitu i progovorio o svojim osećanjima

Janjuš je u pratnji produkcije otišao u Prijepolje kako bi sa majkom, ocem i bratom Borisom, otišao na pomen. Ono što su svi primetili, jeste da njegova i dalje zakonita supruga Ena, nije bila uz njega i njegovu porodicu.

Na sahrani Janjuševog brata stajala je uz rijaliti učesnika u najtežim momentima, ali juče od nje nije bilo ni traga ni glasa. Iako se spekulisalo da je to zbog njegove veze sa Aneli Ahmić, Janjuš je otkrio pravu istinu i rekao sledeće:

“Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj Gori, ne bih da pričam previše o tome.”

Na pitanje novinara da li misli da će Ena nastaviti da mu bude podrška i dalje u rijalitiju rekao je:

“S obzirom da proživljavam teške trenutke, možda je moj teži, njen malo lakši, ali su generalno teški, ja sam uz nju, ona je uz mene i onako na sve te hejtere kojima smeta ko je sa kim i da li je neko sa kim, neću im dozvoliti da se slade našim svađama, našim, možda čak i raskidom. Oni nas ne mogu poremetiti, možemo samo sami sebe. Jedva čekam, iskreno i nju da vidim.”

Marko Janjušević se vratio u Elitu svet portal

Instagram printscreen

Marko Janjušević se vratio u Elitu, ćerka Kruna mu daje snagu

Za ćerku Krunu je rekao da je ona njegov sjaj u ovako teškoj situaciji i da će uvek biti uz nju kao i da svaki put kada je bude video biće mu lakše.

Marko Janjušević Janjuš je priznao da se i juče tokom četrdesetodnevnog pomena osećao isto kao i kada je čuo za smrt brata, ali da je svestan da mora nastaviti da živi iako naiđu trenuci kada mu je jako teško.

” Osećam se isto kao što sam se osećo kada se to desilo. Uvek, zna se, svi normalni ljudi znaju da sa tim moraš nastaviti da živiš. Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje. Teško je, ali, borićemo se.”

Marko Janjušević se vratio u Elitu t portal svet

Instagram

Poznato je da je porodica Janjuševič predala Mihailov telefon na veštačenje i da se čekaju transkripti iz njegovog telefona za koje se sumnja da su obrisani. Nalazi obdukcije se i dalje čekaju, a na tu temu Janjuš je rekao samo da se još uvek ništa ne zna dok obdukcija ne bude odrađena, a on lično je pokrenuo neke postupke.

Pročitajte Janjuš zajecao na bratovom grobu – Njegove reči sve su rasplakale (foto)

“Ništa još dok obdukcija ne bude odrađena, ja sam pokrenuo još neke postupke. Možda za 15-20 dana, tada ću i otići gde treba da odem jer sam ja to pokrenuo”, rekao je Janjuš za Pink.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram