Izjava Baneta Đokića svet portal svet
Svet

December 26, 2023 09:00

By

Da smo se barem zagrlili: Janjuš se potresnim rečima oprostio od mlađeg brata

Janjuš se oprostio od brata rečima prepunim bola

Marko Janjušević Janjuš, sinoć se suočio sa najbolnijim trenutkom u usvom životu kada su mu tokom boravka u rijalitiju Elita saopštili da mu je preminuo rođeni brat Miahilo. On se odmah po o izlasku iz Elite oglasio na svom Instagram profilu rečima “Joj brate moj, joj brate moj”, a Janjuš se oprostio od brata i noćas porukom koja je rasplakala njegove pratioce.

Janjuš se oprostio od brata svet portal svet

Instagram

– Da smo se barem zagrlili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo puno torbu slatkiša, kad si me najviše voleo od svih, kad si u dupku prvi put rekao mama, tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo, mili moj… Kako si samo bio nemiran, svi te grdili, a ja se radovao. Sećam se kad si krenuo u prvi razred, samo si se ti slikao sa šeširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši. Kako ja to sada nekome da kažem, kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao nijedan tačan odgovor, a svaki je bio tačan… kako da kažem nekome da sam te najviše voleo – napisao je neutešni Janjuš.

Pročitajte Janjušev brat pronađen mrtav – Mihailo Janjušević je imao samo 27 godina, tragedija kakva se ne pamti 

– Kako da kažem da kad sam te vodio u zoološki vrt imao si 6 godina, a ja 16… Kako, mili moj, da ovo preživimo… Kako da ti kažem da me duša boli, kako da kažem koliko sam mislio na tebe, a u duši to čuvao… Kako da zagrlim brata i da znamo da tebe nema… Kako, mili moj, kad god pošaljem majci neki dinar kažem tebi deo da pošalje da imaš… kako mili… Kako, mili, te nisam zagrlio makar poslednji put… Volim te, brate dragi – oprostio se od brata Janjuš na društvenoj mreži Fejsbuk uz zajedniču fotografiju trojice braće.

Janjuš se oprostio od brata svet portal svet

Facebook

Janjušev brat nije pratio rijalitije u kojima je učestvovao Marko i povodom toga samo se jednom oglasio u medijima.

– Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života. Ljudi, ovde stavljam kraj na Zadrugu jer ja imam svoj život, ne zanima me televizija. Stvarno ne želim da budem deo svega toga. Da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju – rekao je tada Janjušev mlađi brat.

 

Janjuš se oprostio od brata koji je zbog njega dobijao pretnje smrću

Prema pisanju domaćih medija, dvedesetsedmogodišnji Mihailo je izvršio samoubistvo. Janjušev brat bio je aktivan na društvenim mrežama, a pre izvesnog vremena na nekadašnjem Tviteru pisao je da zbog Marka dobija pretnje smrću.

Janjuš se oprostio od brata svet portal svet

Instagram

– Pišu godinama , nevezano za ovu situaciju , poslednjih 5-6 godina, i pre nego što sam otvorio ovaj profil dobijao sam poruke , pretnje, uvrede zbog brate, povlačio se sa društvenih mreža ,okačićemo te u novinama preko naslovne, svi ce znati da si ovo da si ono, e napisali su ono na tw itd ..Takve stvari ostave na tebe trag.. Ja ne znam kome sam ja trn u oku i zašto. Nikad niko normalan ne može da navikne na uvredu, i da bude svejedno..Al eto , drago mi je da sam bar ovo raščistio.. i hvala na podršci, napisao je Mihailo na svom Tviter nalogu.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: FACEBOOK, INSTAGRAM