Izjava Baneta Đokića svet portal svet
Svet

December 25, 2023 21:02

By

Janjušev brat pronađen mrtav: Mihailo Janjušević je imao samo 27 godina, tragedija kakva se ne pamti

Janjušev brat Mihailo pronađen mrtav

Janjušev brat Mihailo Janjušević je pronađen mrtav u 27. godini života, a kako navode mediji on je sebi oduzeo život.

Janjušev brat

Instagram

Janjušev brat tragično preminuo

Mihailo Janjušević pronađen je mrtav, kako nezvanično saznaje “Blic”, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati. Mihailo je bio Janjušev brat ali mlađi. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu.

Pročitajte Janjuš će se kajati kada sazna kakvo je pravo lice Aneli Ahmić FOTO

Svojevremeno se pojavio u jednom spotu pevačice Dare Bubamare, pa se o njegovom izgledu naširoko pričalo.

Janjušev brat

Ata images

Janjušev brat ovako govorio o Zadrugaru

Janjušev brat se oglašavao javno povodom učešća 10 godina starijeg brata u rijalitiju “Zadruga”, te je komentarisao njegove odnose sa učesnicima.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o bratu Marku Janjuševiću Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

Pročitajte Nakon ovog telefonskog poziva Janjuš je odlučio da pobegne – Ispovest nakon diskvalifikacije ledi krv u žilama

– Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme – počeo je Mihailo.

Instagram

– Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života – dodao je Janjušev brat.

Pročitajte Janjuša žena nije ostavila zbog Maje, već zbog kocke – Evo koliko novca je do sada prokockao

– Ljudi, ovde stavljam kraj na Zadrugu jer ja imam svoj život, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na OnlyFansu i Tviteru na miru!!! Stvarno ne želim da budem deo svega toga. Da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju – zaključio je svojevremeno Mihailo na Instagramu.

Inače, Mihailo Janjušević pronađen je mrtav, kako nezvanično prenose mediji, a detalji samoubistva još uvek nisu poznati piše Espreso.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Instagram