Porodica Asmina Durdžića
Svet

October 28, 2023 13:00

By

Samo Staniju žele za snajku: Porodica Asmina Durdžića oštro o Aneli i njenoj prošlosti

Porodica Asmina Durdžića ima samo reči hvale za Staniju

Asmin Durdžić i dalje je na tankom ledu kod Stanije Dobrojević, pa se svim silama trudi da joj dokaže iskrenost i emocije, ali ona ne popušta ni lako ni brzo. Sada su već i njegovi roditelji Mustafa i Mevlida očajni što je Aneli uspela da razdvoji njihovog sina i Staniju koju obožavaju.

Porodica Asmina Durdžića

Instagram

Porodica Asmina Durdžića želi da on konačno bude srećan

“Asminu su roditelji najveća podrška i oni se nadaju da će se on pomiriti sa Stanijom i konačno biti srećan. Teško im je što prolazi kroz sve ovo, što Aneli iznosi prljav veš iz njihove porodice, a pri tom i debelo izmišlja.

Oni Staniju nisu lično upoznali, ali često su sa njom pričali preko telefona i radovali se tom susretu. Nije bilo srećnijih ljudi od njih kada su saznali da je Stanija trudna i da će dobiti unuče, ali nije im se dalo.

Voleli bi oni najviše na svetu da Asmin bude srećan, ali ne podržavaju ga u obračunima sa kojekavim ljudima i starletama. Jasno je njima da on to radi kako bi Staniji dokazao da ne laže i koliko je voli, ali ipak bruka sebe. Rekli su mi da Aneli više neće da vide, iako unuku obožavaju” – kaže izvor blizak porodici Durdžić.

“Samo Staniju priznajemo za snajku, Aneli nam je uništila sina, proklela ga je, zbog nje pati, stalno to ponavljaju” – kaže izvor blizak Asminovim roditeljima.

Porodica Asmina Durdžića

ATA images

Pročitajte

Mevlida Durdžić, majka Asmina, istakla je jednom prilikom koliko voli Staniju.

“Za Staniju imam sve najlepše da kažem, jedva čekam da se vidimo uživo! Stanija je toliko pozitivna osoba, tako je lepa, tako lepo priča… Lepo nas je prihvatila. Volimo je kao naše dete! Skoro svake večeri smo bili na video-pozivu sa njom, ona je divna. Znate li koja je razlika između Stanije i Aneli? Stanija nije bila ni u kakvim lošim pričama, nije koristila neke supstance, nije krala, nije bila u zatvoru…

Porodica Asmina Durdžića

Ata images

Stanija je osoba za poželeti, a Aneli je to sve prošla. Njih dve, to je razlika nebo-zemlja” – rekla je Aminova majka.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet časopis

FOTO: ATA images, Instagram