Pomirenje Asmina i Stanije
Svet

October 7, 2023 14:15

By

Stanija i Aneli se napokon suočile: Saznala se prava istina o Asminu

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić upoznale su se

Tokom suočavanja u Eliti, Aneli i Stanija su sinoć otkrile detalje vezane za odnos za Asminom Durdžićem.

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

printscreen

Aneli je Staniji rekla da tri dana pre nego što su oni otišli u Majami da je Asmin njoj prebacivao njen boravak u Sarajevu i da je tražio od nje da ide u Dubrovnik i da će on tamo doći takođe, na šta je Stanija prokomentarisala da u to vreme kada se on javljao Aneli, a to je 6 sati ujutru, da ona radi jogu i trenira.

Asmin tražio od Aneli da se vide u Dubrovniku 

“Je l’ on tebi tražio da se vidite u Dubrovniku, kad se vrati iz Majamja?” – upitala je Stanija.

“Postoji glasovna poruka, koja se desla 15. avgusta, ili 16. da će sleteti u Dubrovnik” – odgovorila je Aneli.

“Tražio je iz Majamija da sleti u Dubrovnik?!” – upitala je Stanija.

“Da, tako je. On nije bio siguran u tebe. On nikada mene nije hteo da slika, jer bi mi napravio haos da me je tako slikao” – rekla je Aneli.

“Naravno, meni ne može da zabrani” – rekla je Stanija.

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

printscreen

Aneli je rekla Staniji da je nju Asmin zamrzeo kada se ona pojavila, a Stanija da se pre godinu dana viđao sa jednom crnkom i da su bili na putovanju, a da je Aneli sve to znala i da je nastavila da uzima pare od njega pa je zbog toga sve to trpela.

Aneli je izjavila da nju jedino zanima zbog čega je Asmin želeo da se ona i Stanija pomire i da mu se zakune da ni sa kime nije bila.

Pročitajte Tajno venčanje na Tajlandu – Stanija poslušala svoje srce, udala se za Asmina svima u inat

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

printrscreen

 

“Ja sam za tebe znala sam postojiš kao majka njegove ćerke, znala sam da ti je slao novac, i da ste u kontaktu, i to je to. Ja nisam ništa znala pre toga, nisam znala da ste vi bili zajedno” – rekla je Stanija.

“Ja sam prolazila pakao dok ste vi uživali i ja i moja ćerkica smo prolazili pakao. Ja sam pobegla da vas ne gledam. Ja moram da te pitam, ako nisi znala za nas, zašto si pisala ono za ilegalnu ljubav?” – upitala je Aneli na šta je Stanija odgovorila da ga je krila od svoje porodice jer je druge vere.

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

prinscreen

Pročitajte Na uzburkanim talasima ljubavi: Dogodio se neočekivani obrt, Stanija vratila Asminov prsten na ruku FOTO

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić su tokom razgovora iznele bitne detalje, a Aneli je upitala Staniju zbog čega ona nikada nije pitala Asmina ko je ona, ko je majka njegovog deteta, kako je moguće da je to nije zanimalo, a Stanija je odgovorila da je njoj stigla poruka u kojoj se spominja ona i njihovo dete i da je pitala za to, a on joj je odgovorio da je on bio sa tom nekom devojkom i da je ona udata i da ga sada zove, ali da to nema veze. Stanija je upitala Aneli da li je Asmin tražio od nje da se pomire, na šta je Aneli odgovorila da jeste i da joj je stalno pisao.

AUTOR: SVET

FOTO: youtube printscreen, ATA images