Porodica Stanijinog dečka
Svet

September 12, 2023 17:03

By

Oglasila se porodica Stanijinog dečka i otkrila šta misli o starleti, Asminov otac nije štedeo reči

Porodica Stanijinog dečka ima pozitivno mišljene o njoj

Otkad je do medija dospela informacija da je Stanijin dečko Asmin Durdžić oženjen, vesti o njima ne prestaju da se nižu. A, njegova, kako tvrdi, zakonita supruga Aneli Ahmić, u rijalitiju “Elita” svakodnevno iznosi informacije o Asminu i njegovoj porodici.

Porodica Stanijinog dečka

Ata images

Iako je Stanija zbog svih informacija koje su došle do nje ostavila Durdžića, on očigledno još uvek nije odustao od nje, a izgleda da nije ni njegova porodica.

Mada se govorilo da porodica Stanijinog dečka ne prihvata starletu, što zbog onoga čime se bavi, što zbog toga jer je druge vere, Asminov otac tvrdi da nije tako.

Dok je u svojoj objavi na Fejsbuku izneo niz ružnih stvari iz života snajke Aneli, Mustafa Durdžić o Staniji govori u superlativu.

Ko je Stanija? Staniju smo upoznali u julu 2023. Nakon 20 godina osetili smo neku sreću, zadovoljstvo. Prvi put smo moja supruga i ja doživeli sina drugačijim, srećnim. Oboje su bili srećni. Staniju smo doživeli posebno. Čuli smo se svaku noć i videli. Smejali se. Stanija je model, a njene slike su izvor njene zarade. Stanija ne može da bude sa bilo kakvim muškarcem. Stanija je osetljiva na miris. Znam kakve su takve žene jer i ja imam takvu. U njen stan ne može da uđe osoba u čarapama u boji. Ne možeš da sedneš na stolicu ako imaš farmerice. Žena je izuzetno čista – piše Asminov otac, pa nastavlja:

Porodica Stanijinog dečka

Instagram printscreen

– Ne pije, ne puši, ne drogira se, nema nijednu tetovažu. Ja znam da naš mentalitet osuđuje, a isto znam da je žena na svom mestu. Siguran sam da će jednog dana Stanija biti nekom dobra i verna žena. Žena zna da kuva. Sama pegla svoju odeću i održava svoj stan. Da bi pisali o Staniji treba da je upoznamo pa tek onda da sudimo. Stanija, neka te Alah nagradi sa svim što poželiš.  Neka ti se svi snovi ostvare  – napisao je Mustafa uz Asminovu i Stanijinu fotografiju.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM