Stan Stanije Dobrojević u Rumi svet portal svet tabloid
Svet

November 3, 2023 09:00

By

Svetska klasa uređenja u malom povučenom mestu: Stan Stanije Dobrojević u Rumi preskupo je opremljen (foto)

Stan Stanije Dobrojević u Rumi poseduje svetsku klasu uređenja

Stanija Dobrojević ne gubi vreme, te je u poslednje vreme vredno radila na sebi u svakom smislu. Pored izgleda koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, sređivala je i svoj novi dom u koji je ulagala bez da je žalila dinara. Stan Stanije Dobrojević u Rumi graniči se sa svetskom klasom.

Sada je konačno pokazala izgleda njen novi stan u Rumi koji se nalazi u najmirnijem i najlepšem delu njenog rodnog grada

Pročitajte Dogodila se tragedija, Stanija neutešna – Ne znam gde je mi je tata sahranjen

Bivša zadrugarka je više puta pokazala kako izgledaju pripreme, te smo na Instagramu imali prilike da vidimo deo po deo njene nove vile, koju je nedavno i završila.

Stanija je objavila fotografije u nikad elegantnijem izdanju, a lokacija je upravo njen mali raj. Dobrojevićeva je uskladila svoj stajling sa svojim novim domom i svima oduzela dah. Stan Stanije Dobrojević opremljen je stilksim nameštajem a u njemu vladaju svetle nijanse kako bi bio što prijatniji.

 

Osim toga, tu su i detalji koji su raspametili – kristalni lusteri, mermerne pločice kao i beli nameštaj koji odiše luksuzom a kojim je opremila svaku prostoriju o novom domu.

Pročitajte Vredi svaki evro – Stanija Dobrojević izdvojila pozamašnu sumu novca za ovo

Stanija je, takođe istakla više puta da se u životu trudila da dođe do nivoa na kom je sad, pa tako nema sumnje da je svu raskoš sama finansirala.

Bravo!

Staniji su otkako se pojavili osporavali uspeh, budući da su joj previše zamerali što je svoju popularnost bazirala isključivo na fizičkom izgledu.

U galeriji ispod pogledajte jos fotografija Stanije Dobrojević:

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images