Stanija i Asmin
Svet

October 4, 2023 11:45

By

Na uzburkanim talasima ljubavi: Dogodio se neočekivani obrt, Stanija vratila Asminov prsten na ruku FOTO

Stanija i Asmin intrigiraju javnost čestim svađama i pomirenjima

O Staniji Dobrojević prethodnih nedelja naširoko se priča i piše zbog afere sa Asminom, za kog se pričalo da je oženjen aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić. Stanija je sad došla na snimanje emisije “Amidži šou”, te je pokazala prsten koji je svojevremeno dobila od Asmina.

Stanija i Asmin

ATA images

Stanija i Asmin otpočetka na uzburkanim talasima ljubavi

– Kad sam prošli put bila u emisiji skinula sam prsten, verovala sam da je sve istina što je pričala Aneli. Ćutala sam, pratila sam šta se dešava. Slušala sam njenu priču, i evo, kako sam se vratila u Srbiju, niko mi nije dao dokaz da je bio oženjen. Poštujem to što se borio za mene, razmišljam da mu dam šansu. Sve se menja iz sata u sat, iz dana u dan – kazala je Stanija Dobrojević koja je nedavno ostavila Asmina.

– Poruku današnju što mi je napisao sam videla, sad mi je u autu drugarica čitala. Vratila sam prsten, evo malopre… Da ne izbaksuziramo! Sve je neizvesno – dodala je ona…

Stanija i Asmin

Instagram

Da li su Stanija i Asmin suđeni jedno drugom?

Podsećanja radi, Stanija Dobrojević nedavno je javnosti prestavila svog izabranika ali je sreća bila kratkog veka.

Da li je dugo bila sama, ili je partnere krila od javnosti nije poznato, tek, biznismena, Asmina Durdžića, koji je nedavno verio, predstavila je svima. No, ubrzo joj se sve srušilo, jer je Aneli, učesnica rijalitija “Elita” otkrila da je u braku sa Stanijinim dečkom.

Stanija i Asmin

ATA images

Upravo zbog toga su Stanija i Asmin raskinuli.

– Pre mesec-dva sam bila na sedmom nebu. Imala sam čoveka kog volim i sa kojim sam se verila. Nakon povratka u Majamija me je ovo dočekalo u Srbiji.

Pročitajte Stanija Dobrojević drži ovu devojku u šaci – Starleta razotkrila tajne 

– Uporno sam ga pitala o čemu se radi jer su svi brujali da sam nekome otela muža. Imala sam nervni slom nasred Budve u restoranu, a on je samo rekao da je njegova bivša ušla u Zadrugu – istakla je Dobrojevićeva koja je posle izvesnog vremena promenila ploču budući da se i Asmin oglasio rekavši da će se do zadnjeg atoma snage boriti za njenu ljubav

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images