stan stanije dobrojević
Svet

July 9, 2022 14:00

By

Isplivala dugo čuvana tajna: Stanija namestila Anastasijinog bivšeg, Kuljić joj ovo neće oprostiti

Stanija Dobrojević i Đorđe Kuljić, bivši dečko Anastasije Ražnatović, bili su u kratkoj, ali strastvenoj vezi pre osam godina. Naime, njih dvoje su prvi put zajedno uslikani 2014. godine na crnogorskom primorju u jednom od najluksuznijih hotela.

Stanija i Đorđe Kuljić bili su u emotivnoj vezi

Iako biznismen ni tada nije voleo da bude deo estradnog miljea, veza sa Dobrojevićevom ipak je procurila u javnost. Čak je i pre veze sa rijaliti zvezdom Kuljićeva izabranica bila poznata cica, manekenka Sofija Milošević, što je Đorđa etiketiralo kao velikog zavodnika.

Pročitajte: Đorđe Kuljić objavio sliku i poslao šokantnu poruku bivšoj – Anastasija neće ostati ravnodušna

stanija i đorđe kuljić

Ivan Vučićević

– Pisalo se da su oni u to vreme bili zajedno, ali ne znam da li je baš sve to tako. Znam da je pre nego što smo se mi družili bio sa njom u vezi. Đorđe i ja zapravo nismo bili zvanično zajedno. Ništa više od poljupca se nije desilo između nas, ali smo izlazili zajedno i po Beogradu, i po Njujorku, i po Crnoj Gori. Osim što je lep i zgodan, dečko je obrazovan, kulturan i fin. O njemu sve najlepše, ali ne želim baš da ulazim u neke detalje, Sofija je udata žena, ne želim nikog da povredim. Ne bih volela da se neko sad oseća neprijatno – kaže Stanija i otkriva kako su ona i Đorđe uslikani u Bečićima:

Pročitajte: Stanija besna na Marka: Našla mu prepiske i gole slike

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SOFIA (@sofijamilo)

– Nisam organizovala paparace, ali sam znala da su tu novinari i da će sve biti uslikano (smeh). Nisam ja, možda je neko od mojih saradnika (smeh). Sećam se, neko nas je slikao telefonom, a onda su izašle i paparaco fotografi je. Ja sam tada izašla sa Farme 4, svi su me slikali gde god da se pojavim I on je bio svestan da se to može desiti.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ