stanija poludela
propali planovi

19 Juna, 2022 20:00

Stanija poludela: Zbog Marka ostala bez 100.000 evra

Stanija Dobrojević ponovo uživa u slobodi otkako je raskinula vezu sa Markom Markovićem, međutim, iako je istakla da je ovo najbolja odluka, zbog tog postupka ostala je bez ozbiljne svote novca.

Stanija poludela zbog Marka

Ona je dobila ponudu da sada sa bivšim dečkom snima sopstveni rijaliti, gde bi pored honorara imali procenat i od reklama, sponzora, ali pošto je pukla veza, propao je i angažman, pa i Stanijin honorar od oko 100.000 evra!

Pročitajte: Ostaje sama u luksuznom stanu, od venčanja ništa: Stanija i Marko raskinuli!

stanija poludela

Rajko Ristić

– Stan koji završava je trebalo da posluži za rijaliti, od momenta useljenja u isti, nabavke nameštaja, zajedničkog sređivanja, njihove ljubavi, svađa, svadbe, bukvalno bi se sve snimalo, s tim što bi oni po ugovoru imali mogućnost da neke momente ako požele izbace, i to je jasno definisano šta. Išlo se čak do momenta da se u naredna tri meseca organizuje venčanje, svadba, pa ako se beba desi, zapravo trudnoća, to je ono što ljudi gledaju – kaže izvor i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic)

– Za tri meseca snimanja je trebalo da dobije 100.000 evra, imala bi procenat od reklama, sponzora, odnosno oglasa, ali sad je sve to puklo! Ništa od para ni rijalitija. Postoji mogućnost da ona sama snima svoj šou, ali to je na dugačkom štapu. Tu se već “pobeglo” od prvobitne ideje, i svakako neće biti podjednako zanimljivo kao što su planirali. Tako da je sada sve na čekanju, pa ako se pojavi neka nova ideja, možda će i biti snimanja, ali zasad ništa. Stanija kaže da joj nije žao jer je između slobode i onog što joj srce kaže i para odabrala ovo prvo, a ima vremena da sama zaradi pare preko svojih drugih poslova – ispričao nam je izvor.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić