Asminova tetovaža Stanije
Svet

October 14, 2023 13:00

By

Drama zbog Asminovog priznanja: Haos zbog fotografije Stanije Dobrojević koju je objavio (foto)

Asminova tetovaža Stanije napravila potpuni haos

Već nedeljama unazad komentariše se skandalozni odnosi Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić. Cela drama nastala je na ulasku u “Elitu” kad je Aneli otkrila da ju je muž prevario sa Stanijom i zbog nje otišao u Ameriku, gde ju je verio. Sada, Asminova tetovaža Stanije izazvala je pravi haos na društvenim mrežama, evo i zašto…

Asminova tetovaža Stanije

Instagram

Asminova tetovaža Stanije postoji već duži period, pogledajte

Asmin je objavio novu šok fotografiju, gde je uslikao tetovažu na svojoj ruci i uz tu javnosti uputio poruku koja je začudila mnoge…

Pročitajte Stanija prolazi kroz linč zbog Asmina – Krila ga je od porodice a sada se svim snagama bori za ljubav

Naime, on na svojoj ruci ima istetoviran lik žene, koja nosi masku, a nakon njegovog oglašavanja mnogi smatraju da je on još pre nekoliko godina uradio lik Stanije Dobrojević, dok se još nisu ni poznavali.

Asminova tetovaža Stanije

Instagram

– Obratite pažnju na moju tetovažu koja je četiri godine stara i pogledajte slike od Stanije četiri godine unazad, pa pitajte Aneli ko je žena na mojoj tetovaži, pa saznajte zašto je toliko mrzi – napisao je Asmin uz fotografiju koju je podelio na Instagram profilu.

Pročitajte Posle pomirenja stiže i beba – Stanija i Asmin se oglasili pa otkrili šta se dešava među njima

Asminovo oglašavanje nije najjasnije i da li je hteo da otkrije da je uradio Stanijin lik još pre nekoliko godina ili je u pitanju neka druga žena.

Asminova tetovaža Stanije

ATA images

Podsećanja radi, Stanija Dobrojević nedavno je javnosti prestavila svog izabranika ali je sreća bila kratkog veka.

Pročitajte Stanija i Aneli se napokon suočile – Saznala se prava istina o Asminu

Da li je dugo bila sama, ili je partnere krila od javnosti nije poznato, tek, biznismena, Asmina Durdžića, koji je nedavno verio, predstavila je svima. No, ubrzo joj se sve srušilo, jer je Aneli, učesnica rijalitija “Elita” otkrila da je u braku sa Stanijinim dečkom.

Asminova tetovaža Stanije

ATA images

ATA images

Upravo zbog toga su Stanija i Asmin raskinuli.

– Pre mesec-dva sam bila na sedmom nebu. Imala sam čoveka kog volim i sa kojim sam se verila. Nakon povratka u Majamija me je ovo dočekalo u Srbiji.

Pročitajte Stanija Dobrojević drži ovu devojku u šaci – Starleta razotkrila tajne 

– Uporno sam ga pitala o čemu se radi jer su svi brujali da sam nekome otela muža. Imala sam nervni slom nasred Budve u restoranu, a on je samo rekao da je njegova bivša ušla u Zadrugu – istakla je Dobrojevićeva koja je posle izvesnog vremena promenila ploču budući da se i Asmin oglasio rekavši da će se do zadnjeg atoma snage boriti za njenu ljubav

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram