Janjuševa majka svet portal svet
Svet

March 12, 2024 15:45

By

Zbog reči Janjuševe majke i kamen bi zaplakao: Poslala sinu pismo koje ga je slomilo

Janjuševa majka poslala pismo sinu

Marko Janjušević Jnjuš danas proslavlja rođendan, koji, kako sam kaže, nikad nije bio tužniji, zbog smrti njgovog najmlađeg brata Mihaila, koji preminuo u decembru prošle godine.

Iako joj u životu nikada nije bilo teže Janjuševa majka je smogla snage da se povodom rođendana pismom obrati najstarijem sinu.

Janjuševa majka svet portal svet

Ona mu je čestitala rođendan, ali se najviše osvrnula na porodičnu tragediju koja je zadesila njihovu porodicu.

– Dragi sine, evo posle 13. tužnih dana koje provedosmo sa tugom, bolom i prolivenih reka suza, imam snage i moram imati da ti napišem nekoliko rečenica koje će značiti i tebi i nama. Srećan ti rođendan, da si nam živ i zdrav i nasmejan žele ti mama, tata i Boris – počela je Janjuševa majka.

Pročitajte Ovako pripremljen hleb može se jesti kao samostalan obrok – Dragana Mićalović ga pravi bolje od svih

– Da izdržiš u Eliti do kraja. Brzo će to proći, a po izlasku da se malo smiriš i posvetiš sebi i tvojoj Kruni i tvojoj porodici, mislim da je vreme. I Kruna jedva čeka da se sve to završi i da izađeš i provodiš vreme sa njom. Bori se dalje kroz život, za sebe, za svoju Krunu i svoju porodicu. Mi ćemo dalje kako možemo i moramo, ne brini, dobro smo! Tvoji mama, tata i Boris – poručila je  Markova majka.

Janjuševa majka svet portal svet

Kao što se i moglo očekivati, Marko se zbog majčinih reči potpuno slomio.

Podsećamo, Janjušev dvadesetsedmogodišnji brat izvršio je samoubistvo u decembru prošle godine, a kako sam kaže, Marko njegovu smrt nikada neće moći da preboli.

Pročitajte Janjuševa majka iz medija saznala za smrt sina – Označeni krivci za njegovo samoubistvo 

– Osećam se isto kao što sam se osećo kada se to desilo. Uvek, zna se, svi normalni ljudi znaju da sa tim moraš nastaviti da živiš. Naiđu periodi kada ti je teško i kada skreneš misli i ne razmišljaš, a sada je taj period jako težak, pogotovo sada kada sam video svoje. Teško je, ali, borićemo se – rekao je Marko nedavno.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN