Svet

7 Aprila, 2021 18:00

Kristijan OSTAVLJA ŽENU! Ivana ima PSIHIČKE probleme?

Kristijan Golubović shvatio je da se oseća mnogo bolje nije pored svoje žene Ivane, pa je odlučio da nakon Zadruge stavi tačku na taj brak.

Kristijan se razvodi od Ivane!

Kristijan ima ozbiljne probleme sa ženom, ona je jako ljubomorna, sve joj smeta, jednostavno ponaša se kao da ima neke psihičke probleme. Oni su i dalje venčani samo zato što su maltene od početka veze razdvojeni. On je prvo bio u rijalitiju, pa u zatvoru, sada ponovo u rijalitiju. Čovek ima pedeset godina, a ona pokušava da ga menja, pa to je nemoguće. Stalno mu prigovara, ništa joj se ne sviđa, kao da ne zna za koga se udala. On je svestan da mu života pored Ivane nema, mislim da će se odmah po izlasku razvesti, a za ćerku Veru će se boriti na sudu, pravo da je viđa i provodi vreme sa njom niko ne može da mu oduzme. Dok je on u rijalitiju Ivana brani njegovoj porodici da viđaju dete, totalno je izolovala Veru od njih – kaže za Svet izvor blizak Kristijanu i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Ovo nije prvi put da on razmišlja o razvodu, još dok je služio kaznu mislio je o tome, ali je odustao jer mu je Ivana pretila da više nikad neće videti ćerku. Nije htela da mu odvede Veru u posetu, iako je on stalno molio da vidi dete, makar na kratko.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Golubovic (@kristijan.krile_official)

Golubović se nedavno obratio i svojoj porodici i podršci, a onda i priznao da sa ženom Ivanom nije u najboljim odnosima.

Vidim da mislite na mene i znate da vas puno volim. Ne znam kako da se zahvalim. Učinite sve da pobedim i da vama tu pobedu posvetim. Da vas nije, ja bih davno otišao. Sa Ivanom nisam bio dobro, džangrizala mi je za ono sve i za Miljanu, Draganu, Aleksandru… Vređala me je, pretila mi, ponižavala me. Ja sam navikao da od najvoljenijih budem kritikovan… Pokušao sam da budem stari Kristijan. Ljubim vas, volim vas. Hladan je vetar, sve se promenilo. Kada treba da bude toplo, hladno je… Ne znam šta da vam kažem. Volim vas, ljubim vas. Ljubi vas vaš komandant – rekao je Golubović, a potom se požalio Čorbi da mu je žene preko glave, da ga previše opterećuje i da više svoju budućnost ne vidi sa njom.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ