Luna Đogani foto Star
Star

10 Januara, 2021 19:00

Luna i Marko NEMAJU S*KS! Đoganijeva se POŽALILA!

Luna i Marko nemaju s*ks, požalila se Đoganijeva u punom frizerskom salonu!

Luna Đogani je u četvrtom mesecu trudnoće, čeka devojčicu i kako je sama priznala, muku muči sa hormonima. Kako piše STAR u novom broju, ona je nekoliko dana pred Novu godinu bila u jednom salonu gde je radila manikir i tamo se požalila na Marka koji odbija da ima s*ks sa njom otkad su saznali da je trudna.

Marko i Luna

Luna zbog hormona ima pojačanu želju!

Luna je iznenadila sve prisutne u salonu koliko je bila konkretna, ona je pričala sve to svojoj manikirki, ali je bila nešto glasnija, pa smo je svi čuli. Prvo je komentarisala da ide na Jahorinu kako bi za doček sklonila svog psa Lolu koji je prošle godine doživeo stres zbog petardi. A, onda je počela priču o tome da je Marko jako pažljiv prema njoj, da je srećna što će sa njim imati dete, jer će on biti predivan otac, ali je priznala i da se često svađaju jer nju drmaju hormoni, a on nema razumevanje za to da joj je želja za s*ksom pojačana. Rekla je kako se on plaši da imaju odnose, jer misli da može da naudi bebi, a da doktori baš savetuju i govore da je poželjno da imaju seksualne odnose”, priča izvor sa lica mesta i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

 Luna bi, a Marko, zbog bebe, ne bi!

Luna je rekla kako je sada previše emotivna od kada je trudna i da se čak i na tužne reklame rasplače. Manikirka joj je rekla da je sve to zbog hormona koji divljaju u trudnoći, a onda je ona opet osula paljbu po Marku rekavši da je on klasičan Balkanac i da joj mnoge drugarice govore da ni njihovi muževi nisu hteli s*ks u trudnoći. Naglasila je da joj trudnoća nije rizična i da je baš pitala svog ginekologa da li bi mogla da naškodi bebi kada bi imala s*ks, te da joj je on objasnio da se opusti i da je poželjno da smiri hormone tako što će da spava sa svojim partnerom. Kako kaže, ona je Marku to prenela, ali prosto on ne može da se opusti i boji se da imaju s*ks. Kaže da mu je rekla da će da poludi ako se u skorije vreme ne predomisli. U jednom momentu je shvatila da je svi slušamo, pa je počela da se smeje”, završava izvor za STAR.

PROČITAJTE JOŠ: Markova bivša preti po gradu! „Neću dozvoliti da njih dvoje ostanu zajedno!“

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR