Anastasijina Instagram objava
Svet

February 27, 2024 19:30

By

Anastasija otkrila svoje najiskrenije želje: Ni u jednoj nema Cece, ovo će boleti FOTO

Anastasijina Instagram objava otkriva šta najviše pretražuje na Pinterestu

Pinterest aplikacija omiljena je mnogim damama koje su i njeni najzastupljeniji korisnici. Anastasijina Instagram objava otkriva koji sadržaj na pomenutoj platformi najviše pretražuje tako što je putem Instagrama učestvovala u milionskom šerovanju sadržaja putem story priče…

Anastasijina Instagram objava svet portal svet

Ata images

Anastasijina Instagram objava – Skrivene željice  

Budući da Cecina naslednica Anastasija Gudelj spada u grupu devojaka koje pomno prate trendove, Pinterest aplikacija odredila je tačno ono što je ovog leta očekuje… Anastasijina Instagram objava pokazala je njene najiskrenije želje.

Pročitajte Sin Snežane Đurišić o odnosu pevačicom, boli i ne prolazi – Bila mi je majka

Po principu ukucavanja određenih pojmova u ovom slučaju “cvet, doba, raspoloženje i hrana” Tasa je od svake kategorije odabrala prvu fotografiju koja joj je izašla a koja je srodna s temom te formirala kolaž od najdubljih emocija.

Anastasijina Instagram objava

Instagram Screenshot

Na slici možemo videti šta najčešće pretražuje na Pinterestu budući da ova platforma i funkcioniše po principu srodnih ili istih tema.

Pročitajte Anastasija nikad srećnija, od Nemanje stigao poseban poklon za Valentinovo (foto)

Anastasijina Instagram objava pokazala je različite teme a njihova srodna ključna reč jeste ljubav ili romatnika koja u ovom slučaju asocira na ruže, plažu, poljubac u senci i romantičnu klopu za dvoje…

Anastasijina Instagram objava

Instagram

Anastasijina Instagram objava – Cece nema nigde

Anastasijina Instagram objava sa druge strane začudila je njene pratioce, budući da joj pod pojmom raspoloženje nije izbacilo sliku koja asocira na majku.

Pročitajte Veljko progovorio o ocu, pa izgovorio reči kojima je Cecu za srce ujeo

Čini se da je Anastasija u potpunosti srećna tamo gde se nalazi a to je nedavno šaljivo potvdrio i njen brat Veljko koji je iskreno progovorio o zetu:

Anastasijina Instagram objava

Instagram

Ražnatović je istakao da je Gudelj legenda, te otkrio kako se oseća po pitanju sesztinog napuštanja porodične kuće i preseljenja u Španiju.

– Jako sam zadovoljan njenim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama – rekao je Veljko Ražnatović o Gudelju.

Anastasijina Instagram objava

Instagram

Veljko Ražnatović o Gudelju rekao je sve najlepše, svestan je da je njegova sestra srećna

Anastasija je vilu u Ljutice Bogdana napustila kako bi sa tadašnjim dečkom, a današnjim suprugom živela u Španiji, budući da Gudelj igra za tamošnji fudbalski klub.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images