Stajling Jelene Karleuše svet portal
Svet

February 17, 2024 13:00

By

Mala crna haljina istakla sve atribute: Karleuša svojim modnim odabirom ukrala sve poglede (foto)

Stajling Jelene Karleuše na koncertu fascinirao

Dragana Mirković je sinoć održala prvi koncert u beogradskoj Areni, a među prvima koji su došli da je podrže i uživaju u njenim hitovima bila je i Jelena Karleuša koja je snimljena pri dolasku na koncert.

Stajling Jelene Karleuše svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Mala crna haljina, modni klasik – Stajling Jelene Karleuše oduševio

Kada se pojavila pred Arenom svi pogledi su bili usmereni ka njoj, a pevačica je za ovu priliku odabrala crnu mini-haljinu lepršavog kroja koja joj je stajala kao salivena.

Stajling Jelene Karleuše je izuzetno zahvalan izbor za figuru. Dok je spreda haljina prilično klasičnog kroja, pozadi je zanimljivog izgleda i golih leđa sa velikom mašnom u predelu vrata. Kompletan autfit je upotpunila sa neobičnom mini torbicom, efektnim nakitom i visokim potpeticama, a plavom šminkom napravila je sjajan kontrast.

Pročitajte Umesto Brene na binu izvela NJU – Prija bi bez nje bila niko i ništa, njoj je za sve zahvalna VIDEO

Pop diva nikada nije krila koliko ceni i poštuje Draganu Mirković i više puta je isticala da je ona jedna od retkih koja joj je pomogla na početku karijere i kada joj je bilo najteže, a sinoć je izjavila i šta misli o Dragani kao estradnom umetniku i u kojim  pesmama će najviše uživati tokom koncerta.

Stajling Jelene Karleuše svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Efektan stajling Jelene Karleuše ostavlja bez daha

“Ovo nije moglo da prođe bez mene. Čule smo se, naravno. Dragana je moj veliki prijatelj, decenijski u svim bitnim i lepim i teškim situacijama, Dragana je bila osoba koja je tu za mene – rekla je Jelena, a na pitanje koja će je pesma posebno večeras pogoditi”, rekla je:

“Dragana ima toliko hitova da ne znam odakle da počnem i da pevam i da se smejem i da plačem… U svakom slučaju da uživam. Prošli put sam bila na njenom koncertu isto ovde u Areni i ona je neprestano 3 sata pevala. Tačnije, publika je pevala, ona je samo započinjala pesme. Toliko legendarnih hitova…”, navela je Jelena, pa se nadovezala…

Pročitajte Koga slušati, ako ne nju – Karleuša podelila modne savete, posebno se obratila punijim damama

“Sa druge strane, ne mogu da kažem za Draganu da je legendarna, jer to mi zvuči kao da je otišla u legendu. Zvuči kao da pričamo o nekoj starijoj osobi, a Dragana je sve samo ne neko ko je starija osoba i po izgledu i po duhu i po energiji. Mislim da prave vrednosti, pravi pevači, koji imaju ogromne hitove, nikad ne odlaze i uvek su aktuelni.”

Stajling Jelene Karleuše svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Dragana Mirković je otpočela svoju turneju „Do poslednjeg daha“ kojom obeležava četiri decenije karijere koncertom u Tuzli, a sinoć je u Beogradu održala prvi od dva zakazana koncerta, a sav prihod od koncerata odlučila je da pokloni u humanitarne svrhe.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images