Modni žiri Davida Ćurčića
Svet

February 2, 2024 10:28

By

Koga slušati, ako ne nju: Karleuša podelila modne savete, posebno se obratila punijim damama

Modni saveti Jelene Karleuše za žene sa viškom kilograma

Jelena Karleuša važi za najbolje obučenu ženu na našim prostorima. Da li u scenskim kostimima, kežual garderobi ili odeći za svečanije prilike, JK je savršeno obučena. Zbog toga će modni saveti Jelene Karleuše značiti svima, a naročito damama sa viškom kilograma.

Modni saveti Jelene Karleuše svet portal svet

Ata images

– Ako si mala, kratkonoga, debela ženicane možeš sebe da vidiš kao supermodela od dva metra. Na primer ja da sam debela žena, što je vrlo lako, jer ja variram po pet, šest, sedam kilograma stalno, takav metabolizam imam, ali ja sam majstor u prikrivanju, majstor u vizuelnoj obmani onog ko gleda, to je jako bitno.

Pročitajte Autfiti koji vrište glamur – Modna izdanja zbog kojih je Karleuša najbolje obučena žena na Balkanu 

– Savet ženama sa viškom kilograma je ne nositi ništa uzano, ne nositi sintetičke materijale, ne nositi svetle boje. Moja omiljena boja je crna boja, sve dok ne budu izmislili nešto tamnije od toga – otkrila je Jelena.

Modni saveti Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

– Nosite sve u čemu se osećate dobro, u čemu se osećate poželjno i pratite svoja pravila. To su moji modni saveti. Čim se igramo po pravilima, gubimo sebe i svoju ličnost, a to je osnov svakog dobrog ukusa – rekla je ranije Jelena.

Pročitajte Modne tajne Cece Ražnatović – Kako da ostavite utisak, a uštedite – vreme je za skromnu, ali moćnu sivu 

Iako je poznato da pop diva nosi brendiranu garderobu, ona je jednom prilikom priznala da joj nije strano da obuče i majicu od pet evra. A, čak i nešto tako jeftino na telu kakvo je njeno izgledaće skupoceno.

Modni saveti Jelene Karleuše svet portal svet

Ata images

AUTOR: SVET

IZVOR: TIKTOK

FOTO: ATA IMAGES