Reči Slavice Rokvić svet novine svet portal
Svet

May 4, 2024 15:45

By

Slavica Rokvić unucima napravila bajku: Dok je Nikola na hodočašću, deca se sa bakom spremaju za Vaskrs

Slavica Rokvić sa unucima uživa pripremajući uskršnju dekoraciju

Nikola Rokvić već duže od deset dana pešači ka Grčkoj, a juče je i zvanično prešao granicu i ušao na prostore Severne Makedonije.

Pevač će Vaskrs dočekati u ovoj zemlji, gde će veliki praznik proslaviti sa suprugom Bojanom i njihovom decom.

Za to vreme, Nikolina majka Slavica Rokvić, sprema se za pravoslavni praznik, te je pokazala kako teku pripreme oko farbanja jaja i bogate trpeze.

Slavica Rokvić sa unucima svet novine svet portal

Instagram

Slavica Rokvić sa unucima provela Veliki petak

Supruga pokojnog Marinka Rokvića odavno je navikla da nas ostavlja bez teksta kako kreativnim idejama, tako i maštovitom realizacijom, a sada je na repertoaru bila uskršnja dekoracija.

Veliki hrišćanski praznik Uskrs u domu porodice Rokvić posvećen je najmlađima. Slavica Rokvić trudi se da onima koje najviše voli priredi pravu čaroliju.

Pročitajte Prazno mesto za stolom, duša za njom plače… Vaskrs u Cecinom domu ove godine nikad tužniji

Sinovi Marko i Nikola podarili su joj petoro unučadi, s kojima rado provodi vreme. No, kako su Angelina i Draga još bebe, dok je Despot bio sprečen da učestvuje, uskršnja dekoracija Slavice Rokvić nastala je uz pomoć Nikoline starije dece.

Leona i Simeon sa zadovoljstvom su učestvovali u izradi belog zeke koji gricka šargarepu i raznih drugih zanimljivih figura. I sve to uz pomoć šarenih štapića, perlica, pufni i stikera.

Slavica Rokvić sa unucima svet novine svet portal

Instagram printscreen

A da bi prikupili energiju da posao urade do kraja, Slavica Rokvić sa unucima je pripremila ukusnu voćnu salatu.

Pročitajte Slavica Rokvić pokazala svoju sreću, a svi se pitaju kako bi Marinko reagovao na to

“Deo mog tima i ja ovako smo proveli predivne trenutke. Despot je opravdano bio odsutan. Viša sila, profesor solfeđa i gitare nije kao mi da pravda izostanke. A baš nam je nedostajao. Red smeha, red ljutnje, red voća, red zalepljenih prstića i sve to pod okriljem ogromne ljubavi.”

Slavica Rokvić sa unucima svet novine svet portal

Instagram printscreen

“A zeka? On je plod naše maštovite kreativnosti. Još je samo nedostajalo da poskoči i da ga jurimo po dnevnom boravku. Kod nas se nikad ne zna šta će se na kraju desiti”, napisala je Slavica Rokvić na svom Instagramu i raznežila brojne pratioce koji su njoj i unucima uputili najlepše želje povodom predstojećeg praznika.

Slavica Rokvić sa unucima svet novine svet portal

Instagram printscreen

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram