Kristijan Golubović
Scandal

August 13, 2021 12:16

By

Kristijan i Osman zakopali RATNE sekire! Karić pozvao Golubovića u kuću!

Kristijan i Osman zakopali su ratne sekire sudeći Golubovićevoj objavi na Instagramu. Da je sukob između njih postajao saznali smo dok je Golubović bio u rijalitiju.

Kristijan i Osman zakopali ratne sekire!

Kristijan je posetio Osmana u njegovoj vili na Zvezdari, a fotografiju je podelio na društvenoj mreži Instagram. Njih dvojica su pozirali zagrljeni i nasmejani, a nema sumnje da su sada zakopali sve ratne sekire.

Inače, Osman je nedavno otkrio sve o sukobu sa Kristijanom.

Sa Kristijanom sam se igrom slučaja potukao tri ili četiri puta u nekim grupnim uličnim tučama, nisam ga porazio, ali sam jedan od retkih koji je uopšte smeo da mu se suprotstavi – dodao je Karić.

Mnogi od tadašnjih krimosa nisu smeli pogrešno da ga pogledaju, okretali su glavu, pa čak se i šlihtali. U vezi braće Manojlović, koje Kristijan često spominje, ja lično mogu da kažem samo reči hvale, bili smo kao braća, mislim da je i Kristijan bio jedno vreme, ali se među njima desio razvod u koji ja ne bih da zalazim – nastavio je izlaganje Osman.

Kristijana poštujem i cenim, pogotovo od poslednje “Zadruge”, gde je pokazao čast i kodeks, čuvao mi je sina kao da je njegov, što bih i ja učinio za njegovog. Hvala od srca – zaključio je Karić, prenosi Kurir.rs.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ