Ime Kristijanovog i Kristininog sina
ekskluzivno

October 16, 2022 11:15

By

Ovo samo njima može pasti na pamet: Kristina i Kristijan otkrili ime sina, svi su zanemeli kada su čuli

Ime Kristijanovog i Kristininog sina mnoge će ostaviti u čudu

Nedavno je diskvalifikovan iz rijaliti šou programa “Zadruga 6” zbog fizičkog nasilja, ali Kristijan Golubović ne skida osmeh sa lica zbog predstojećih lepih situacija koje dolaze. Naime, njegova trudna verenica Kristina Spalević broji sitno do porođaja, a budući roditelji privode pripreme kraju kako bi njihov naslednik imao sve što mu je potrebno za prve dane života.

Pročitajte: Kristijan Golubović van sebe – Kristina Spalević trudna, sreća im se ponovo osmehnula

Ime Kristijanovog i Kristininog sina

Foto: Rajko Ristić

Oni sa nestrpljenjem isčekuju rođenje deteta, a od momenta kada su saznali za trudnoću i pol bebe mnogi su se pitali kako će par nazvati sina. Jedna od ideja je bila da ga nazovu Kristijan, međutim, ime Kristijanovog i Kristininog sina biće nesvakidašnje. Par je ipak odlučio da bebi da ime Konstantin Kristijan.

Popularni par priprema venčanje koje će se održati 30. oktobra, prvobitna ideja bila je da to bude u Beloj kući gde su se i upoznali, s obzirom da niko nije očekivao da će Kristijan biti u međuvremenu diskvalifikovan. Međutim, novonastale okolnosti su mnogo toga promenile, a Kristina i Kristijan ne žele puno da detaljišu oko svadbe.

Pročitajte: Kristina u šoku: Nije mogla da veruje šta joj je Kristijan priredio tik pred porođaj (foto)

Ime Kristijanovog i Kristininog sina

Foto: Bojan Vuković

Ono što je zanimljivo je to što Kristinin termin za porođaj pada na dan rođendana Kristijanovog prvog sina, pa nije isključeno da će doskorašnji zadrugar imati dupli razlog za slavlje.

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: Ata images