kristijan čipovao sina
Svet

July 30, 2022 16:00

By

Kristijan čipovao sina, Kristina šokirana: Našem detetu to nećeš raditi

Kristijan čipovao sina, za to je imao dobar razlog

Kristijan Golubović i Kristina Spalević uskoro će postati roditelji i dok buduća mama s nestrpljenjem očekuje svog prvenca, Kristijan, koji već ima dvoje dece prisetio se kobne greške koju je načinio u prošlosti, a zbog koje sina Lazara nije smeo da prizna odmah po rođenju.

Kristijan čipovao sina

Naime, Golubović je više od decenije proveo iza rešetaka po zatvorima u Nemačkoj, Italiji, Grčkoj, a tokom odsluženja jedne od kazni on se zamerio veoma moćnoj porodici. Oni su pretili da će se Kristijanu osvetiti preko sina zbog čega je Golubović doneo odluku koju ni danas sebi ne može da oprosti.

– Priznao sam sina tek posle 20. godina, tako je to moralo da bude, uradio sam stvari koje su mogle da ugroze život moga deteta i zbog toga se kajem – počinje priču Kristijan i nastavlja:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official)

– Dok sam bio u zatvoru zakačio sam se sa jednom jakom familijom, napao sam dva brata. Jedan od njih je poginuo i oni su govorili da ja stojim iza toga. Onda je taj neki Leka, brat ovog što je poginuo, dao reč da će da mi se osvetiti preko sina. Nije znao kako se sin zove i preziva, ali je rekao da će ga naći i ubiti. Oni su videli da meni zlato, pare, vile ne znače ništa, pa su rešili da udare tamo gde najviše boli. Zbog toga sina nisam priznao, stavili su na ime oca crtu, kao da ga nema. Ostao je Lazar Đukić, a ja sam svima govorio da mi se sin zove Luka, pa Stefan samo da bi ih zbunio. Tada sam smanjio i krug prijatelja, ali kada bi me neko pitao šta je sa Lazarom i Danijelom govorio bih da žive malo u Engleskoj, malo u Americi i da ih slabo viđam, a ustvari su bili u mom gnezdu. Čak smo Lazaru na ruku stavili onaj prvi silikonski čip da bismo u svakom trenutku znali u metar gde se nalazi – priznao je Golubović koji ovoga puta neće dozvoliti sebi da načini istu grešku, pa Kristina može da se opusti i uživa u trudnoći.

Pročitajte: Kristijan Golubović van sebe – Kristina Spalević trudna, sreća im se ponovo osmehnula

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official)

Ponosni roditelji nedavno su otkrili i to da čekaju dečaka, a ime koje su odabrali za naslednika još uvek nije poznato javnosti. Kako su svojevremeno isticali, u opticaju su nekoliko imena – Konstantin, Mihailo, Viktor, ali i Kristijan po ocu, a mi verujemo da će konačnu odluku Golubović džentlmenski prepustiti svojoj lepšoj polovini.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ