Kristijan Golubovic,Kristina Spalevic
SREĆNE VESTI

June 2, 2022 18:00

By

Kristijan Golubović van sebe: Kristina Spalević trudna, sreća im se ponovo osmehnula

Trudna Kristina Spalević, Kristijan nem od srećeBivša učesnica ”Zadruge” Kristina Spalević ponovo je u blagoslovenom stanju i nalazi se u trećem mesecu trudnoće, a ponosni budući tata Kristijan Golubović ne krije koliko je srećan. On je ove vesti i potvrdio…Pročitajte: Ženama se neće svideti ono što je Kristijan Golubović rekao za njih!
Kristijan Golubovic i Kristina Spalevic

Foto: Bojan Vuković

Kristina do sada nije želela da priča o trudnoći, zbog svega kroz šta je prošla nedavno. Sada je tek rešila da obelodani radosne vesti. U trećem mesecu trudnoće je, a Kristijan je van sebe od sreće. Sada im je jedino bitno da sve bude u redu sa bebom – otkriva izvor za “Pink.rs” a lepe vesti potvrdio je i rijaliti par.

Pročitajte: Kristina Spalević OTKRILA: Kristijan dok je živ neće mi oprostiti vezu sa Carem!

Kristijan Golubovic

Rajko Ristić

Isitna je, postaćemo roditelji! Kristina je trudna, u trećem mesecu trudnoće je – poručili su Kristijan i Kristina za “Pink.rs.”

Podsetimo, Kristina Spalević najpre je, krajem januara, imala spontani pobačaj i izgubila je bebu, a samo nekoliko dana kasnije završila je u bolnici zbog gangrene slepog creva. Kristijan je zbog ovog nemilog događaja bio očaja i sve vreme bio je uz svoju izabranicu. Međutim, sreća im se ponovo osmehnula i sada se ponovo raduju prinovi.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Risitć / Bojan Vuković