Kristijan zaprosio Kristinu
Scandal

December 21, 2021 15:45

By

Kristina Spalević OTKRILA: Kristijan dok je živ neće mi oprostiti vezu sa Carem!

Kristina Spalević, devojka Kristijana Golubovića otkrila je kako njih dvoje funkcionišu kao par nakon rijalitija. Ona je je pre svega otkrila šta joj Kristijan najviše zamera, kao i kako izgledaju njihove ssvađe. Veliko je iznanđenje, što Kristin tvrdi da je njena zadnja!

Kristina Spalević otkrila sve o vezi sa Kristijanom!

Da li ti Kristijan prebacuje odnos s Carem od prošle sezone, pa i flert sa Čorbom?

Čorba nije moj tip, ja sam pala s njim na tu priču oko muzike, nekih stvari. Bio je tu, pružio podršku, napravio da jedem, nabacivao mi se otvoreno, zvao me da se osamimo u šteku. Ja sam iz inata Čorbi bila s Carem, što mi Kristijan, dok je živ, neće oprostiti i stalno mi to nabija na nos. Realno, prebacuje mi i jednog i drugog, ali ovaj je posledica ovog, posle su, naravno, počela vređanja od Čorbe, to su sve gledaoci videli. Sad ne može očima da me vidi, ali se Kristijanu javlja. Čim je izašao, tražio mu je novac. Dovoljno dugo sam tolerisala Kristijanovo prijateljstvo s njim, izabrao si mene, sa mnom si, ne možeš da očekuješ da se kezim Čorbi nakon svega. Da se ja pitam, njih dvojica nikad ne bi bili prijatelji.

 

Kristijan Golubovic,Kristina Spalevic

Rajko Ristić

Da li si verovala da ćete opstati, kao par, nakon rijalitija?

Imamo crne i bele dane jer su nam temperamenti slični. Pravi sudar titana. Gledaoci su videli jednu stranu u rijalitiju, kad me Kristijan vređa, ja ćutim i spuštam glavu, biću iskrena sad i reći da to je bila moja taktika, što ne zna ni on. Saznaće kad pročita ovo jer, da sam odgovorila na svaku, kao što bih inače uradila, gde bismo završili. Moji roditelji su bili u čudu, nisu verovali šta vide, kao, on te vređa, ti ćutiš, kao neka glupača, to nisi ti, ti udariš gosta mikrofonom u glavu ako ti dođe. Otkad smo napolju moja je zadnja i tu nema kraja, zato se često razdvajamo, ja, malo-malo, pa idem kod svojih u Novi Sad, a već se pomirimo u putu prema tamo. Onda smo opet dobri. U kući ne funkcionišemo dobro što se tiče higijene jer on kaže za mene da sam aljkava, ja dupla Devica, ali njemu je aljkavo ako nešto nije u ravni i tako za sve. Non-stop smo zajedno, valjda zato i ove situacije. Nisam verovala da ćemo dogurati dovde. Mislila sam da od nas neće biti ništa ozbiljno, pogotovo kad smo izašli. Neke osobe za koje sam mislila da su mi prijatelji napunile su mu glavu, zbog čega ni danas ne mogu da se operem, ali mi je Kristijan na putu do kuće, drobeći, rekao: “Sad si moja, sad moram ja to da peglam i evo nas.

Uradili ste zajedničku pesmu, da li planirate da uđete opet u rijaliti?

Kristijan se neočekivano dobro snašao na snimanju, bila sam iznenađena. Jedva čekam da se zavrti. Ne bi mi smetalo da on uđe, ali ne bi mi bilo drago, imam 24 godine, život ide dalje. Bez njega nema šanse, ne bi to niko dozvolio, ni produkcija ni Kristijan. Kad god se posvađamo Kristijan mi pomene Cara, dan-danas je tako. Nadam se da smo rijaliti ostavili iza sebe, kao i uvrede, ali sad se bolje poznajemo, pa lakše izlazimo na kraj sa svim – zaključila je Kristina za Telegraf.

FOTO: RAJKO RISTIĆ