Diskvalifikacija Kristijana i Emila
šokantno

October 2, 2022 15:00

By

Zanemećete: Upravo uhapšeni Kristijan Golubović i Emil Kamenov nakon brutalnog napada na Uroša Ćertića (foto/video)

Diskvalifikacija Kristijana i Emila – bivši zadrugari uhapšeni

Nakon brutalne tuče koja se dogodila rano jutros nakon prve ovogododišnje “Zadrugovizije” između Uroša Ćertića sa jedne strane i Kristijana Golubovića i Emila Kamenova, produkcija je donela odluku da dvojicu zadrugara diskvalfikuje.

Pročitajte: Osuđen Uroš Ćertić – Kaskader priznao krivicu, evo koliko godina zatvora je dobio

Diskvalifikacija Kristijana i Emila

Foto: Youtube printscreen

Sve se odigralo brzo, naime, Ćertić je bio u verbalnom sukobu sa blizancima, Pecom i Necom, a kako bi stao u njihovu odbranu, raspravi se priključio i Golubović. Uroš je polio jednog od blizanaca, dok je drugi želeo da mu se osveti time što će mu uništitit sve stvari. Kada su ovo videli, Emil i Kristijan su nasrnuli na kaskadera. Obezbeđenje je sprečilo da se konflikt produbi. Nakon skandala, Emil je priznao da je pogrešio i pružio Ćertiću ruku pomirenja, međutim…

Pročitajte: Kristijan progovorio o svadbi pa šokirao – Kajem se što sam prevario Ivanu

Diskvalifikacija Kristijana i Emila

Foto: Tv Pink printscreen

Veliki šef nije ostao imun na ovaj incident, pa je jutros stiglo pismo nakon kog su svi zadrugari zanemeli. Golubović i Kamenov su diskvalifikovani, i momentalno moraju da napuste kuću. Ali, to nije sve. Njih je ispred velelepnog kompleksa u Šimanovcima sačekala policija koja ih je uhapsila.

Pročitajte: Evo zašto Kristijan Golubović ne sme ni da POZOVE ĆERKU, a kamoli da joj priđe!


Diskvalifikacija Kristijana i Emila je unela mnogo nemira među stanovnike Bele kuće. Šta će se dalje dešavati, i kako na sve ovo reaguje Kristijanova verenica Kristina koja je u poodmakloj trudnoći, ostaje nam da vidimo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Instagram