Osuđen Uroš Ćertić
Svet

20 Septembra, 2022 21:15

Osuđen Uroš Ćertić: Kaskader priznao krivicu, evo koliko godina zatvora je dobio

Osuđen Uroš Ćertić na godinu dana kućnog pritvora

Kaskader i učesnik Zadruge Uroš Čertić pre dve godine završio je u pritvoru zbog nelegalnog posedovanja oružja. Sada je priznao krivicu i osuđen je na godinu dana.

– Glavni pretres je završen, Uroš je priznao izvršenje krivičnog dela i osuđen je. Dobiće godinu dana, biće u kućnom zatvoru – rekao je Ćertićev advokat.

Pročitajte: Ima neka tajna veza – Kaskader Uroš Ćertić i bivša zadrugarka nikad prisniji (foto)

Foto: ATA images

Podsetimo, zadrugar je sada priznao da se kaje zbog toga što je uradio, pa je apelovao na učesnike rijalitija, kao i na one koji ga gledaju, da ne ponove njegovu grešku.

– Tamo gde sam bio je bio i Stefan Đurić Rasta. Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina – počeo je Uroš u programu uživo i dodao:

Pročitajte: Ne zna gde će pre – Posle Kanade Uroš Ćertić snima na Tajlandu sa Sigalom

Foto: ATA images

– A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom delu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i zajebancija. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images