Pobednica Zadruge 6
Svet

June 10, 2023 10:00

By

Noć sjaja, suza, osmeha, dugo iščekivanih zagrljaja: Pobednica Zadruge 6 je Aleksandra Nikolić FOTO

Pobednica Zadruge 6 je Aleksandra Nikolić

Noć koja je dugo najavljivana bila je superfinale Zadruge 6. Sve je bilo zakazano i spremno za 8. jun, međutim na vremenske prilike odnosno neprilike nemoguće je uticati te je produkcija donela odluku da se svečana manifestacija pomeri za naredni dan. To se sinoć i dogodilo. Preostalih 16 učesnika takmičilo se za titulu najboljeg Zadrugara ove sezone.

Pročitajte: Dušica Jakovljević vodila finale Zadruge nasmejana, dok joj se srce slamalo od tuge, a evo i zašto

Pobednik Zadruge 6

Ata images

Šou program trajao je do ranih jutarnjih časova, a glasovima publike na pobednički presto ove godine popela se Aleksandra Nikolić sa osvojenih 36 odsto glasova. Za sobom je ostavila drugoplasiranu Anu Ćurčić, Bilala Brajlovića, verenika Filipa Cara i peto mesto pripalo je Ivanu Marinkoviću.

Pročitajte: Svi detalji superfinala Zadruge 6 – Posvađali se Taki i Miljan Vračević, Aca Bulić čeka Anu, a evo kome predviđaju pobedu

Pobednica Zadruge 6

Ata images

Voditeljka Dušica Jakovljević imala je pune ruke posla jer je u studiju u Šimanovcima u nekoliko navrata bilo žustrih rasprava gotovo istih onakvih kao što su se vodile za crnim stolom. U svemu su kao i uvek prednjačili Lepi Mića i Zorica Marković. Legendarna pevačica zauzela je 13. mesto u superfinalu, a na iznenađenje mnogih a i nje same, kao podrška pri izlasku iz Bele kuće sačekala ju je porodica Ane Ćurčić.

Pročitajte: Anđela i Zvezdan hitno diskvalifikovani iz Zadruge – Strašne scene prethodile izbacivanju VIDEO

Pobednik Zadruge 6

Youtube printscreen

Majka, sin Ilija, kuma Milena Kačavenda i bivši partner Aca Bulić izgrlili su Zoricu i zahvalili joj se što je bila pravi prijatelj Ani tokom teških dana koji su iza nje.

Pročitajte: Majka Aleks Nikolić progovorila o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem – Evo kako su se upoznali

Pobednica Zadruge 6

Ata images

Aleks je dočekala majka Slovenka koja ne podržava njenu ljubav sa Filipom Carem. U prvom pobedničkom intervjuu, bivša devojka Dejana Dragojevića rekla je da razume mamu zašto je tako reagovala ali da za sve ima vremena, te će stvari doći na svoje mesto. Ona planira uskoro odlazak u Crikvenicu, rodno mesto njenog izabranika, a nije štedela reči ni za bivšeg dečka:

– Preplavljena sam emocijama! Majka me je grlila, ne znam više ni šta mi je rekla… Pokušavali su da me ospore na raznorazne načine. Narod me je nagradio. Svadba sa Filipom? Moramo da se dogovorimo kad će – rekla je pobednica Zadruge 6.

Pročitajte: Nećete verovati da je ovo ona – Ovako je nekada izgledala Aleks Nikolić

Pobednica Zadruge 6

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images