Zdravstveno stanje Dušice Jakovljević svet tabloid svet portal svet
Svet

June 9, 2023 09:15

By

Dušica Jakovljević vodila finale Zadruge nasmejana, dok joj se srce slamalo od tuge, a evo i zašto

Objava Dušice Jakovljeć otkriva koliko je ponosna na sebe

Voditeljka Dušica Jakovljević popularnost je stekla vodeći rijaliti Zadruga, te zahvaljujući njemu postala jedno od omiljenih TV lica. Međutim, čini se da će voditeljka morati da se  oprosti od pomenutog rijalitija, jer je Željko Mitrović obavestio javnost da Zadrugu ukida zauvek.

Pročitajte Dušica Jakovljević obukla se isto kao ćerka – Duboki šlic, izvajane noge u prvom planu, kome bolje stoji ANKETA 

Objava Dušice Jakovljeć

Instagram

Ova činjenica veoma je rastužila Jakovljevićevu, koja je otkrila da joj je bila čast što je bila deo ovog projekta.

– Malena, ona mala Dušica iz prvog – tri osnovne škole „Braća Ribar“, odnosno „Kralj Petar Prvi“ – prve i najstarije srpske škole… Ona mala najsitnija u odeljenju sa tamnom smeđom kosom do kraja leđa… Ona mala što je stala pred svoje drugare vodeći priredbu, a par godina kasnije i Dan škole na „Kolarcu“… Baš ta mala koju su voleli i drugari i nastavnici, danas bi bila ponosna na tebe – napisala je Dušica, pa nastavila:

Pročitajte Nekada i sad dve različite žene – Pogledajte kako je izgledala Dušica Jakovljević pre estetskih zahvata FOTO

Objava Dušice Jakovljeć

Ata images

– I dalje si ista ta mala pravih ledja, nogu oblikovanih hodanjem od Dorćola do Knez Mihailove i Palasa… I to je tvoja najveća vrednost! Samo što si tu prvu publiku pomnožila sa nekoliko miliona, strpljivo i predano radeći i čekajući pravi trenutak! I evo ga! Na korak do krune još jedne preuspešne sezone najvećeg, najboljeg i najskupljeg televizijskog projekta današnjice, ispisuješ istoriju televizije! Ej, malena… Bravo, bre – napisala je Dušica na svom Instagram nalogu.

Pročitajte Dušica Jakovljević se nedavno razvela, progovorila o bivšem, evo zašto je o svemu ćutala

Objava Dušice Jakovljeć

Ata images

Objava Dušice Jakovljević raznežila je njene pratioce koji veruju da će je i dalje gledati na televiziji Pink, ali u nekoj drugoj emisiji.

Superfinale Zadruge 6 je prekinuto zbog nevremena i nastavlja se sutra u 18 časova.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES