kristijan i kristina
Svet

21 Februar, 2022 20:00

Kristijan: „Borba za Kristinu tek počinje!“ RAĐENA MI JE VLAŠKA MAGIJA!

Kristina Spalević završila je prošlog vikenda na operacionom stolu zbog gangrene koja je zahvatila slepo crevo, i počela da se širi abdomenom. Samo pukom srećom  nije došlo do još većih komplikacija i fatalnog ishoda, ali borba i dalje traje!

ATA/IMAGES

Njen izabranik, Kristijan Golubović podelio je ekskluzivno za Svet pakao kroz koji su njih dvoje prošli prethodne nedelje.

-Kristina se posle gubitka naše bebe, za šta se ispostavilo da je zapravo bilo dva ploda, danima nije osećala dobro. Kočili su joj se ekstremiteti, preznojavala se. Bude joj pretoplo, pa prehladno, pa tako u krug. Kad se vozimo kolima svaki prelazak preko ležećeg policajca je za nju bio baš bolan. Kristina je baš jaka, može puno toga da izdrži, ali kad ona kaže da joj nije dobro ili da je nešto boli, tu znate da je stvar alarmantna! Odmah smo otišli u Ugrentni, kad tamo, haos totalni. Gangrena uveliko krenula, debelo crevo je pod upalom, slepo crevo se izokrenulo u stomaku, izmestilo iz ležišta. Ma, totalni haos. Kažu lekari, dok je ne otvorimo, ne znamo kakve prognoze da vam damo -ispričao je u dahu Kristijan i nastavio.

Pročitajte: Kristijan Golubović žestoko isprozivao Cecu: Ona dovodi frajere u kuću, a Arkan je gleda s onog sveta i negoduje!

kristina i kristijan

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

„Možda nas stvarno Bog kažnjava!“

Kristina se trenutno nalazi na kućnom lečenju u zagrljaju svog izabranika koji se brižljivo ophodi i vodi računa da joj oporavak prođe što bezbolnije. A Golubović se priseto dana kada nije znao kakav će ishod biti i kada će njegova izabranica izađi iz bolnice.

-Ja ne znam koliko sati nisam spavao, neizvesnost. Možda nas stvarno Bog kažnjava za neke stvari, ne znam. Hrišćanin sam, sve prihvatam. Počevši od toga da li će da preživi, jer prognoze nisu bile najsjajnije. Pa kad sam dobio informacije da je život spašen, da vidimo kolika je šteta načinjena, šta možemo da uradimo.

Kristijan Golubovic,Kristina Spalevic

RAJKO RISTIĆ

Kristijan ne želi da okrivi bilo kog lekara za propuste u lečenju, ali kaže da neko jeste izazvao problem.

-Ljudi, sve vreme se vodi trudnoća, i ako ok je. Onda mesecima Krisitna krvari, kažu, i to je normalno, dešava se. Onda ispadne ovakav haos, da bi rekli, ovo se prvi put dešava. Ma, stvarno? Šta ja imam od toga? Samo da mi Krisitna izađe živa i zdrava iz bolnice, pa idemo na neki odmor, da se osamimo od svih I svega, da napunimo baterije. Naredna tri meseca su nam rekli da ne možemo ni da razmišljamo o tome da radimo ponovo na bebi, jer je njen organizam jako izmoren, oštećen, pa sve da se vrati u normalu. Ali, mi ne odustajemo. Još ne znamo koliko je štete kod nje napravljeno i koliko ćemo morati da se borimo da se Kristina ponovo dovede u normalu.

Kristijan Golubovic,Kristina Spalevic

RAJKO RISTIĆ

Kristijan: „Borba za Kristinu tek počinje!“

Golubović je u jednom trenutku otkrio i da je nedavno bio na meti vudu magije!

Riba jedna me uhodi ko zna koliko. Vidi da nema šansu, ali ne odustaje. Da bih jednom saznao, pa potom i video da mi je likuša napravila vudu lutku, sa mojim likom! Šokirao sam se. I još 8 onih nekih igli ili šta su probodeni kroz tu glinenu lutku. A u tom periodu ja kao sve super, a osećam se kao da imam 80 godina, sve mi je bilo teško. Ko zna šta je htela, da me ubije, otkud znam. To je patologija. Rekli su mi da mi je rađena magija, vlaška I ne znam koja sve ne. Nalazio sam na svojoj garderobi kosu od pokojnika, neke konce, dlake od životinja. Retko koju magiju sam izbegao. Sredovečne žene mi postaju admini na društvenim mrežama, pa počnu da me muvaju i kad vide da ništa neće biti od toga, počnu da me hejturuju, predstavljaju kao lošu, onda vam na nos izađe svaka usluga koju su uradile, a same su to želele, a niko im nije tražilo. Čim im nedaš da uđu u srž svog života. Imam ogroman problem sa mentalno poremećenim ženama. Zaslužili su davno da ih pobijem, ali pošto je drugo vreme došlo, okrećem sve na sprdnju i zezam se sa njima.

Pročitajte: Petar Grašo i Hana Huljić žestoko isprozivani! Pali brutalni komentari na račun venčanja i zvanica!

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES/PRINSTCREEN/INSTAGRAM