Kristijan Golubović pred ulazak u zadrugu 4
Svet

February 2, 2022 20:00

By

Kristijan Golubović otkriva tajnu: “Bobi Živojinoviću su govorili da mu je Brena loš izbor. Sada je on skroz propao!”

Televizijska ličnost i momak sa druge strane zakona, Kristijan Golubović , ovih dana, prolazi kroz težak periodu u svom životu. Međutim, Kristijan je ipak pronašao za shodno ekskluzivno za Svet da prokomentariše teme koje ovih dana drmaju Srbiju i region.

Kristijan Golubovic

BOJAN VUKOVIĆ

Pročitajte: Kristijan Golubović žestoko isprozivao Cecu: Ona dovodi frajere u kuću, a Arkan je gleda s onog sveta i negoduje!

Kakva ti je Brena generalno?

-Kad je počela sa Bobom da se zabavlja, znam da su beogradski mangupi pričali da je to njegov loš izbor. Ozbiljno se pričalo o tome da li treba da ostavi ženu zbog pevaljke. Sa druge strane, Boba je postao debeo, masan, propao skroz. Svašta ljudi pričaju, ali ja ne bih to da komentarišem na takav način – rekao je Golubović za Svet i dodao

Ona je otišla na letovanje sa bivšom Bobinom ženom, Zoricom, kako ti se to čini?

-To je sindrom modernog gledanja na svet, kad vidiš da bivša i sadašnja sede za stolom i to je kao normalno. Svaki normalan čovek će reći da je to bolesno. Zamisli na slavi da sede moja bivša i sadašnja žena, i svi smo srećni i slavimo. Tako se ponašaju zarad nekog mira u kući, a ne zato što to žele. Deca mogu kod jedne ili druge mame, ali da se mame sastaju to mi je bolesno. Neko hoće da sebe predstavi u mnogo lepšem svetlu nego što je realno. Ja sam doveo Krisitnu kod Ivane, Ivana je insistirala da je upozna, poljubile se, pozdravile. Ali, to je lažna učtivost, jer vidimo šta se sad desilo, toj istoj devojci Ivana misli zlo, da nema muža pored sebe, da ćerka nema oca – izjavio je za Svet, Kristijan Golubović.

Kristijan Golubovic,Kristina Spalevic

RAJKO RISTIĆ

Podsećamo,Goluboviću je najveća želja da se po treći put ostvari u ulozi oca, međutim, bivši učesnik “Zadruge”,i momak sa beogradskog asfalta, trenutno prolazi kroz težak period sa svojom izabranicom, Kristinom Spalević. Naime, oni su nedavno bili najsrećniji na svetu kada su saznali da je Kristina u drugom stanju, a posle nekoliko dana potpuno razoreni saznanjem da je bivša zadrugarka izgubila bebu u ranoj trudnoći usled opakog virusa korona.

Pročitajte: Ovo su sve ljubavi Cece Ražnatović! Evo koga je sve ljubila pre Bogdana!

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/RAJKO RISTIĆ