Ime Kristijanovog i Kristininog sina
Svet

1 Februar, 2022 18:05

Kristijan pati zbog gubitka bebe, a bivša žena i tašta mu zagorčavaju život!

Kristijan Golubović, bivši učesnik “Zadruge”,i momak sa beogradskog asfalta, trenutno prolazi kroz težak period sa svojom izabranicom, Kristinom Spalević.

Kristijan Golubovic i Kristina Spalevic

BOJAN VUKOVIĆ

Naime, oni su nedavno bili najsrećniji na svetu kada su saznali da je Kristina u drugom stanju, a posle nekoliko dana potpuno razoreni saznanjem da je bivša zadrugarka izgubila bebu u ranoj trudnoći usled opakog virusa korona, što im je veoma teško palo, budući da su žarko želeli da imaju dete.

„Demoni“ iz prošlosti

Međutim, to nije jedina muka koja ga ovih dana okupira, već ga opsedaju i „demoni“ iz prošlosti.

Kristijan Golubovic

BOJAN VUKOVIĆ

Kristijan tvrdi da njegova bivša supruga Ivana želi da mu zagorča život, u dogovoru sa svojom majkom, a on to ranije nije mogao ni da predpostavi, s obzirom na to da ju je predstavljao kao simbol blaženstva i čiste duše, odgajanu pod „patrijarhatom“.

Zbog toga što mu je sud odredio da će ćerkicu Veru viđati samo sat vremena, Kristijan je poručio da bi je se odrekao, a sada je pojasnio svoju izjavu

„Žele da mi unište život!“

– Ne želim da prihvatim da mi neko određuje da vidim ćerkicu na kašičicu, zbog toga sam rekao da ću je se odreći. Meni je to užasno. Moja bivša supruga zajedno sa svojom majkom želi da mi uništi život – tvrdi Kristijan.

Tokom javnog istupanja, Kristjan je otkio da njegova bivša supruga vešto manipuliše maloletnim detetom kako bi on u očima ćerke ispao loš otac bez imalo empatije, a on je bio spreman dušu da im pokloni.

kristijan tuži bivšu

BOJAN VUKOVIĆ

 -Lažno su me prijavile da sam je tukao, sudu je priložila dokaze, modrice na rukama i leđima, ali svi koji me poznaju znaju da nisam nasilan. Ivana ne može da prihvati činjenicu da ja sada volim drugu ženu, pa mi se sveti preko deteta – dodao je Kristijan i otkrio da njegova bivša žena krije ćerku Veru od njega.

Goluboviću je najveća želja da se po treći put ostvari u ulozi oca, kako bi ispravio pređašnje greške i kako bi barem jedno dete odrastalo uz očevu ljubav, s obzirom na to da njegova deca, Lazar i Vera nisu imali prilike da uživaju u potpunoj porodičnoj idili.

Pročitajte: Bogdan se pravda Ceci!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/