Svet

5 Februar, 2022 15:00

Kristijana proklela bivša žena? Kristina se oglasila posle gubitka bebe: „Stigle su me Ivanine suze!“

Kristina Spalević, kako saznajemo, upala u ozbiljnu depresiju posle gubitka bebe u šestoj nedelji, a iako još ne može da se pomiri sa tom činjenicom, kaže da to što joj se desilo prihvata i kao kaznu, jer je Kristijana odvojila od njegove bivše žene Ivane.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

-Teško mi je, loše se osećam, ali kako kažu, život ide dalje. Razne komentare sam dobijala i u trudnoći, a pogotovu sad kad se sve ovo izdešavalo, pa kažu da je to zato što sam razdvojila muža od žene i da me njene suze i tuga stižu. Ako je tako, šta da kažem, od Boga je. Hvala mu na svemu, ja sam tu da prihvatim svaki porazi i svaku pobedu. Ako sam toliko grešna da mi se dešava ovo, da izgubim bebu zbog Ivane, nemam problem sa tim. Živim svoj život kako ja mislim da je ispravno, izabrala sam da pratim svoje srce. Ja nikoga nisam vukla za ruku ili terala da bude sa mnom. Ako je neko zbog mene u suzama, ako je to razlog, onda i ja treba da budem u suzama – rekla je Kristina koja ne odustaje od želje da Goluboviću rodi naslednika.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

-Ovo sada stanje mi je teško psihički, i to nenormalno. Svako jutro kada bih ustala imala sam osećaj da je sa mnom još jedno biće, da raste u meni, sada se sve to izgubilo. Tri meseca sad moramo da mirujemo, dok se ne oporavim, da se napravi pauza, ali onda posle toga opet ćemo da radimo na bebi.

Pročitajte: Aleksandra Subotić speremila pakleni plan!“Moram da se obračunam sa Dalilom!”


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM