Treći sin Kristijana Golubovića svet portal
Svet

August 7, 2022 11:00

By

Zet za primer: Kristijan zbrinuo tasta i taštu, otvorio im restoran u Beogradu

Restoran Kristijana Golubovića na Voždovcu

Da Kristijan Golubović ozbiljno planira budućnost sa Kristinom Spalević koja će mu uskoro roditi sina, pokazao je i kada je njenim roditeljima pomogao da ostvare svoj san i otvore restoran domaće kuhinje. Lokal se nalazi u Beogradu na Voždovcu, a Kristijan ne krije da već donosi dobru zaradu.

Restoran Kristijana Golubovića radi punom parom

– Proširićemo se na još dva objekta, već sam uzeo još jedan lokal do našeg koji je spreman za renoviranje. U restoranu se priprema domaća hrana, tačnije 25 domaćih obroka koji su u prodaji od osam sati ujutru, a druga tura se pravi oko 12 sati. Ljudi su zadovoljni jer je hrana baš kao da je kuvaju naše mame ili bake, što nam je i bio cilj – kaže Kristijan i dodaje:

Pročitajte: Najlepše vesti iz porodice Golubović, Kristina plače od sreće – Kristijan otkrio pol i ime deteta

Restoran Kristijana Golubovića

– Ja sam napravio baštu, sve je novo, mnogo je para uloženo u renoviranje, ali ne kajem se, brzo će se vratiti sve što je uloženo. Mislim da ćemo uskoro dobiti imidž najbolje domaće kuhinje. Gospođa tašta je kulinarski mag, pravi najbolja jela, domaće kolače i torte koje niko više ne pravi ni po poslastičarnicama. Sve po receptu naših baka i mama. U njih ide puno oraha, puno prave čokolade, putera, nema ništa veštačko, nema ništa bajato, sve je sveže – kaže Golubović i otkriva:

Pročitajte: Kristijan čipovao sina, Kristina šokirana – Našem detetu to nećeš raditi

Restoran Kristijana Golubovića

– Kristina je u petom mesecu. Čekamo dečaka i meni je satisfakcija da porodicu moje buduće supruge potpomognem, da bude sve kako treba, da bude normalno. Od toga nemam nikakve koristi, niti me korist interesuje, poenta je da jedna porodica od osam duša ima izgleda za dobru zaradu i normalan i skladan život. Ja zarađujem iz drugih, legalnih izvora. Lokal se ne vodi na mene, već na firmu. Mene za taj lokal veže jedino to što sam Kristininim roditeljima zet. Mislim da sam svoje ispunio i da sam pomogao Kristininoj familiji da stane na noge i pošteno radi. To je moj poklon njima, a naravno i njoj i našem detetu.

Pročitajte: Kristijan razotkriva – Estrada je puna elitnih prostitutki, a samo je ova devojka imala petlju da prizna

Restoran Kristijana Golubovića

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ