Star

31 Jula, 2021 19:00

Kristina Spalević otkriva: „Plakala sam zbog Kikijeve ŽENE!”

Kristina Spalević otkriva detalje susreta sa Kristijanovom ženom!

Kristijan Golubović otkrio je da je upoznao bivšu suprugu Ivanu sa sadašnjom devojkom Kristinom. Kako se njih dvoje od napuštanja rijalitija ne razdvajaju, nedavno su zajedno otišli u Kraljevo, kako bi Kristijan obavio neke obaveze i posetio ćerku Veru.

Kristina Spalević otkriva da je upoznala Ivanu!

Iako nije planirao da se sretnu njegova bivša i sadašnja do toga je ipak došlo. Kristina je u jednom trenutku pobegla kada je ugledala Ivanu, ali se ubrzo vratila i desilo se zvanično upoznavanje. Kako kaže Kristina, pozitivno je iznenađena njegovom bivšom ženom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

Susret nije bio planiran, zaista se desio slučajno, Kristijan je to i ispričao, mi smo otišli u Kraljevo da on završi nešto oko dokumenata i krenuo je da odnese poklone malenoj, ali je bila toliko jaka kiša, pa smo ušli zajedno u zgradu, tada je naišla i Ivana. Smatrala sam da ne treba da budem tu i otišla sam, ali me je Kristijan zvao da se vratim. Ivana je pružila ruku i rekla mi je da na mene nije ljuta. Ja sam tada zaplakala, ona je zaista jedna neverovatna žena – rekla je Kristina za Star i dodala da joj je bilo neprijatno.

I Kristijanu i meni je bilo neprijatno, nije svejedno, ali dobro, tako se namestilo. Ništa nije slučajno ja sam u to ubeđena. Sa Kristijanom se slažem super, i bolje nego što sam mislila, stalno smo zajedno – kaže Kristina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristijan Kiki Golubovic (@kristijan.krile_official)

Golubović otkriva da je Kristina prava žena za njega i da mu je drago što su se upoznale ona i Ivana.

Kristina je tu uz mene, za sve što treba, najviše mi prija ta njena energija. Prvi put u životu osećam da sam svoj na svome, kada pričam o ženama i ljubavi. Kristina dozvoljava da je ja vodim, sluša me i odlično se poklapamo. Neću je pustiti niz vodu. Mogu slobodno da kažem da je volim, ne da sam zaljubljen. Što se Ivane tiče, ona je nešto posebno i verujte mi da mi nije svejedno kad pričam o njoj. Taj susret Ivane i Kristine je morao da se desi – kaže Kiki za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ