Scandal

19 Juna, 2021 20:00

SCANDAL! intervju! Vuk Mob: „Krivo mi je što je Nadici bilo NEPRIJATNO kad je čula ISTINU o Kiji”

Samo za SCANDAL! Vuk Mob objašnjava kako se snašao u ulozi tate, šta planira novo u karijeri, ali i na koji način uspeva da smiri verenicu Olju kada je ljubomorna.

– Posvećeni smo detetu otkako otvorimo oči. Teona nam je na prvom mestu i od nas je napravila emotivce. Do njenog rođenja nisam znao da neko može toliko da se voli i da se svakim danom voli sve više. Jeste da nam fali sna i energije, ali vredi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob)

Šta je beba promenila u tvom životu?

– Dosta toga. U svakom smislu reči. Više nisam važan ja, zapravo uopšte nisam važan sebi otkako je rođena. Važno je da je ona kako treba i da joj je sve potaman, pa onda dolazi sve drugo, treće, četvrto. Zbog nje sam zapostavio i muziku i sebe i ceo svet. Bez svega u životu bih mogao, ali bez nje nikada.

Da li se kaješ zbog učešća u rijalitiju?

– Ne kajem se. Ušao sam sa ciljem da zaradim novac. Smatram da se nisam obrukao što mnogi ne mogu da kažu i rijaliti mi je doneo novo iskustvo, potpuno drugačije od svega što sam iskusio pre ulaska.

Da li svi u rijalitiju igraju igre ili ima i onih koji zalutaju i pokušaju da idu na kartu iskrenosti?

– Ako se odlučiš na iskrenost, ali pravu iskrenost, ne možeš da razočaraš sebe i to je dobra karta. Problem kod većine je što za sebe tvrde da su moralni i iskreni, što nisu, a onda ih istina udari sa svih strana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Kaješ li se zbog priče o Kiji koja je bila aktuelna kada si ti bio deo rijalitija, da li te je tužila kao što je najavila?

– Kajem se jedino zbog neprijatnosti koje sam izazvao njenoj mami Nadici. Ne bih pričao na tu temu. Da ja znam, nije podnela tužbu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Pričalo se da si svojevremeno bio i sa Teodorom Džehverović i sa njenom menadžerkom, šta je prava istina?

– Ne bih o tome. Sve najbolje im želim u životu i karijerama.

Ko je ove sezone po tvom mišljenju favorit u rijalitiju?

– Definitivno Fran i Paula. Rialda i Kenan imaju jaku fan bazu, pa će tu biti mrtva trka do kraja rijalitija.

Da li je ljubav Maje i Janjuša prava?

– Na neki uvrnut način jeste. Jednostavno ne mogu jedno bez drugog iako jedno kod drugog bude najgore.

A Ša i Tara?

– Ša je smeće od čoveka, a Tari se ne može zamerati koliko i njemu jer je dete. Svi smo kao deca pravili greške.

Koja je uloga Lepog Miće u rijalitiju, a koja Nadice Zeljković?

– Mićko je bog rijalitija i to niko ne može da mu ospori. Mnogo mi nedostaje otkako sam izašao iz rijalitija. Nadicu ne bih komentarisao.

Ko te razočarao u rijalitiju?

– Nisam imao razočarenja jer nisam ni ušao da bih sklapao prijateljstva. Svako je ono što jeste, a to nije moja briga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob)

Da li je Tomović nepravedno diskvalifikovan?

– Tomović radi kako misli da treba i svesno ulazi u situacije sa kojima se kako i napolju, tako i u rijalitiju vrlo dobro nosi. Mudar je i sa sobom nosi ogromno iskustvo sa rijaliti ljudima, pa samim tim i sposobnost da prihvati diskvalifikaciju. To da li je pravedno ili nepravedno nije moja stvar.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic)

Scena gde nemo gledaš Jovanu Jeremić dok izvodi performans kod Amidžića postala je viralna, kako ti se čini ona kao javna i sada već multimedijalna ličnost?

– Ona je top. Veruje u ono što radi i od onoga što radi pravi sebi marketing bez da ikoga vuče za rukav. Na tome joj skidam kapu.

Đole Đogani te prozvao u jednom intervjuu da obrađuješ stare hitove i da na njima gradiš karijeru, šta imaš da kažeš na to?

– Neka je on meni živ i zdrav. Bilo bi degutantno da to komentarišem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivera Konatar (@oliverakonatar)

 Tvoja Olja je jednom prilikom izjavila da ume da bude ljubomorna, ali i da ti uspešno umeš da je umiriš, kako ti to polazi za rukom budući da i nju razumem jer ipak mnogo klinki i mladih devojaka lude za tobom?

– Ume da bude, a meni je to smešno jer verniji ne mogu da budem. Pa ja sam jedini zauzet dečko koji u istoriji rijalitija nije prevario svoju ženu. Kažem joj da su spotovi, nastupi i atraktivne žene na snimanjima deo mog posla i da nema niti jednog razloga da brine. Kod nas postoji uzajamno poverenje i to nas je i održalo.

I za kraj, kakve planove imaš za dalje što se karijere tiče?

– Imam nekoliko projekata, isplaniranih snimanja spotova, a u skladu sa tim koliko se bude radilo ću ih objavljivati. Kod mene nikad nije bilo plana. Nekad napišem pesmu za pet minuta, a spot snimim za dan, dok nekad ne mogu da se sastavim mesecima da izbacim nešto što smatram vrednim izbacivanja.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ