Svet

28 Marta, 2021 17:00

Stefan Karić se preko Nadice SVETI Kiji Kockar!

Nadica Zeljković, mama Kristine Kockar, svakodnevno u rijalitiju doživljava brutalne napade i vređenje od strane cimera. Mnoge je iznenadio stav Stefana Karića, koji nije imao najlepše reči za majku svoje “prijateljice” Kije, piše SVET.

Kija mu ovo neće oprostiti


Meni para uši kada neko umisli da je ovde Veliki šef, izmišlja pravila… Nadica je, po mom mišljenju, umislila. Ona je umislila i da nije ljubavnica. Malo se i uzvezdila – rekao je Karić, prenosi SVET.


Kija se nije oglasila povodom Stefanovog napada na njenu majku, ali deluje da se njihov odnos baš zakuvao. Iako nikad nisu zvanično potvrdili da su bili u vezi, podsećamo da se Stefan u „Zadruzi 3“ sam izlanuo i priznao da je bio sa Kijom, što je kasnije negirao.


Nadica je bila divna prema Stefanu, čak je u Zadruzi upravo njega odabrala kao osobu za koju bi najviše volela da joj bude zet. On je tek u ovoj sezoni pokazao svoje pravo lice i narav. Verovatno zbog neraščišćenih računa sa Kijom, pokušava da se sveti Nadici, što nije lepo. Kija mu to neće oprostiti, ali ne želi da se prepucava preko medija, već će mu reći sve što ima u lice kada izađe iz rijalitija – kaže za SVET  izvor blizak pevačici.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET